Ik houd van eten en alles wat daar mee te maken heeft. Ik pretendeer absoluut geen chefkok te zijn, maar heb wel een enorme passie voor koken.

Sinds september 2012 ben ik begonnen met zoveel mogelijk “clean” en biologisch te eten. Niet alleen een verademing qua smaak, maar ook voor je lichaam. Altijd gedacht dat het bestond uit fabels maar het tegendeel is waar. Sinds 2013 is mijn eigen blog ‘The Lion Kitchen’ een feit. Zo bewust en zo gezond mogelijk eten moeten het uitgangspunt zijn. The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat koken geen opgave moet zijn, maar juist iets leuks wat iedereen kan!

Mijn doel is om iedereen mee te laten genieten van mijn passie door het delen van mijn recepten, lievelingswinkels en restaurants in het binnen- en buitenland.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via info@thelionkitchen.com.

Ik sta open voor (bijna) alles wat met eten en voeding te maken heeft, zoals het ontwikkelen van recepten en het schrijven van artikelen en/of (gast) columns. Kijk voor informatie op de pagina ‘The Lion For Rent’.

20130812-223756.jpg