Ik houd van eten en alles wat daar mee te maken heeft. Ik pretendeer absoluut geen chefkok te zijn, maar heb wel een enorme passie voor koken. Sinds 2013 is mijn eigen blog ‘The Lion Kitchen’ een feit. Zo bewust en zo gezond mogelijk eten moeten het uitgangspunt zijn, maar daarbij is een guilty pleasure net zo belangrijk. The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat koken geen opgave moet zijn, maar juist iets leuks wat iedereen kan!

Naast recepten, hotspots en reistips hebben Max en Bram, mijn twee jongens, een belangrijke rol gekregen in de rol van The little Lion Kitchen. Van in verwachting zijn, tot de eerste hapjes en alles wat ik nog meer mee maak als (werkende) moeder lees je hier ook. Het draait op The little Lion Kitchen om het familieleven en alles wat daarbij komt kijken. Een kijkje in mijn echte leven!

Mijn grootste doel is om iedereen mee te laten genieten van mijn passie door het delen van mijn recepten, lievelingswinkels en restaurants in het binnen- en buitenland.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via info@thelionkitchen.com.