Ik houd van eten en alles wat daar mee te maken heeft. Ik pretendeer absoluut geen chefkok te zijn, maar heb wel een enorme passie voor koken. Sinds 2013 is mijn eigen blog ‘The Lion Kitchen’ een feit. Zo bewust en zo gezond mogelijk eten moeten het uitgangspunt zijn, maar daarbij is een guilty pleasure net zo belangrijk. The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat koken geen opgave moet zijn, maar juist iets leuks wat iedereen kan!

Naast recepten, hotspots en reistips hebben Max en Bram, mijn twee jongens, een belangrijke rol gekregen in de vorm van The little Lion Kitchen. Van in verwachting zijn, tot de eerste hapjes en alles wat ik nog meer mee maak als (werkende) moeder lees je hier. Het draait bij The little Lion Kitchen om het familieleven en alles wat daarbij komt kijken. Een kijkje in onze keuken!

Wil je meer weten of samenwerken? Neem dan contact met mij op via info@thelionkitchen.com.