Vitaminboost I

Mijn favoriete juicebar is de Vitaminboost op de Kinkerstraat. Voorheen Sapenzo en tegenwoordig Vitaminboost powered by Vitaminstore. Gelukkig is het leuke team gebleven, want je wordt nog altijd met alle zorg en aandacht geholpen. Het liefst kom ik hier elke week voor mijn tarwegrasshot en een heerlijk sapje die voor je neus wordt gemaakt. Helaas kan ik na al die tijd nog steeds niet wennen aan tarwegras, het is een combinatie van aarde en gras en in ieder geval niet iets waar ik echt van kan smullen. Ik ben dan ook mega blij met de kleine shotjes vers sap die je krijgt om de vieze smaak meteen weg te werken. Het is dat het zoooo ontzettend gezond en goed voor je lichaam is dat ik mij er doorheen weet te bijten.

Vitaminboost II

Wat extra informatie van de website van Vitaminstore over tarwegras“Tarwegras (in het Engels wheat grass), verkrijgbaar in de vorm van poeder en tabletten, wordt gemaakt van de jonge spruiten van tarwekorrels. Hoewel tarwe zelf eerst gekookt of gebakken moet worden, kan tarwegras, net als veel andere kiemgroenten (taugé, alfalfa etc.), rauw worden gegeten of verwerkt tot sap. Tarwegras is bijzonder rijk aan allerlei gezonde enzymen, aminozuren, vitamines, mineralen en bladgroen (chlorofyl). Gezien het hoge percentage chlorofyl, dat zich aan zware metalen kan binden, hebben deze een sterk reinigende werking. Tarwegras zit verwerkt in veel “greens”, zoals combinatieproducten van spirulina, chlorella en gerstegras, allen rijke bronnen van bladgroen.”

Kortom, zo’n shot kan iedereen wel gebruiken. Mijn lievelingssap is de “Detox”, een combinatie van appel, ananas, selderij en gember!Echt super lekker…

Voorheen kon je er ook nog terecht voor broodjes en salades, maar tegenwoordig is er het “experience center” en verkopen ze supplementen. In het “experience center” maak je kennis met superfoods en adviseren ze je wat deze boosters voor je kunnen doen.

Kortom, begin het weekend goed en start bij Vitaminboost op de Kinkerstraat 69 voor een tarwegrasshot en ga voor de Detox!!Echt een aanrader. Enjoy!

Vitaminboost III

Vitaminboost IV

IMG_5770[1]

Vitaminboost V

Vitaminboost V

Vitaminboost VI