Kanen bij Ten Kate

Heb je nog geen plannen voor vanavond race dan uit werk naar de Ten Katestraat! Elke donderdag als de reguliere markt is afgelopen,rijden op het korte stuk van de Ten Kate Markt de foodtrucks de straat in. Lange picknicktafels worden klaargezet en iedereen kan aanschuiven. Wat een gezellige boel is Kanen bij Ten Kate, ik was gelijk fan.

Je kan kiezen uit onder andere vegetarische gyros, worstenbroodjes, saté, verse ravioli, wafels of een broodje merquez! Wijn/bier/fris haal je bij café Bax en nog beter je mag ook hier je hapje opeten.

Laat je trouwens niet afschrikken door de drukte, als je even doorloopt kan je prima plaatsnemen in het speeltuintje aan het einde van de straat. Dit is wat mij betreft ook nog eens de beste spot, want je hebt hier het langste zon.

Ik ging voor de pita van Vleesch nog Visch. Mmmmm, een Griekse pita met vegetarische gyros, zelfgemaakte tzatziki, tomaten, rode ui en oregano! Afgelopen mei voor het eerst gegeten op de Rollende Keukens en nu weer echt super lekker!

Sinds gisteren is er nu ook elke woensdag van 16:00-21:30 uur Kanen aan het IJ bij de Toren op het Overhoeksplein 1 in Noord.

Vanavond ga ik gewoon weer, want heb vorige week veel te weinig geproefd van al het lekkers…Veel plezier!

Kanen bij Ten Kate

IMG_6043[1]

IMG_6044[1]

IMG_6039[1]

IMG_6040[1]

IMG_6045[1]

IMG_6046[1]