Abe

There is a new club in town!! Vorige week ben ik – op uitnodiging van MaisonPR – een kijkje gaan nemen op de opening van Abe. Dit uitje wilde ik jullie absoluut niet onthouden!

Abe zit op de Amstelstraat in een monumentaal bankgebouw. Twee trappen omhoog en je hebt rechts de lounge en links de club. Abe heeft echt een prachtige inrichting en een (nog betere) immens lange bar. Stoere tralies en fluwelen banken omringen daarnaast de dansvloer.

Samen met vriendinnetjes heb ik genoten van de drankjes en de entertainment van onder andere Hans Dulfer. Én ik heb er zelfs nog lekkere happen gegeten! Beter kan toch niet?

Het mooie aan Abe vind ik dat je er heerlijk kan gaan dansen, maar heb je daar even geen zin in ook rustig een drankje kan drinken. Leuk extraatje is dat ze op sommige zondagen al om 8 uur open zijn. Zo kan je nog even met de voetjes van de vloer op de laatste dag van het weekend, maar hoeft het geen nachtwerk te worden.

Abe richt zich op de 30 plussers. Eerlijk gezegd vind ik deze leeftijdsgrens – vanaf 27 jaar – wel een verademing.

Kortom, haast je dit weekend naar de Amstelstraat en waag een dansje in Abe! Ik ben fan.

Abe – Amstelstraat 30 – website

Abe

IMG_7034[1]

Abe

IMG_7035[1] IMG_7036[1]