IMG_7509[1]

Nou mijn geluk kan weer eens niet op! Al een tijdje fietste ik langs een leegstaand hoekpand en was te benieuwd wat daar zou gaan komen. Sinds kort is de nieuwe hotspot Staring At Jacob geopend. Hoekje Staringstraat en Jacob van Lennepkade, vandaar de naam Staring at Jacob!

Lieve Puck was even een weekendje over vanuit LA. In LA bruncht namelijk iedereen, dus geen betere plek om Puck mee naartoe te nemen. Broertje Wout wilde Puck natuurlijk ook even zien en ging gezellig mee.

We trappen de brunch af met 3 keer de Bloody Mary. Nou, die is niet voor pussies! Lekker pittig en scherp… Ik heb zelfs stiekem een beetje water erbij gedaan haha.

IMG_7461[1]

Het was super druk en gezellig in Staring At Jacob. Wat heel relaxed is dat er naast de tafeltjes ook een grote bar is waar je aan kunt eten. Bij binnenkomst wordt je meteen leuk ontvangen en we kregen van Marco een top uitleg over het menu. Marco raadde ons verschillende gerechten aan. Zijn favorieten zijn onder andere de Benny Hill en The Rasco. Eigenwijs als ik ben besloot ik toch voor de mega burger de Slider te gaan: 200 gr organic beef – fried egg – roasted onions – fries. Puck en Wout gingen voor de Mexicano: tortillas – fried fish – corn salsa – smoked avocado – cheese eggs.

I know, als je de ingedrienten van de Mexicano leest heb je werkelijk geen idee wat je ervan moet verwachten. Totdat het bord komt en er eigenlijk gewoon 3 tortillataartjes zijn gebouwd. Wat een verrassing en echt om te smullen. De Slider was H U G E, maar oh zo lekker. We hebben echt een heerlijke brunch gehad. Kleine tip: als je naar Staring at Jacob gaat zorg dat je een hele lege maag hebt, want het zijn goede royale porties.

Staring At Jacob

IMG_7504[1]

Proef ook zeker de groene en de gele hot sauce. Mmmm, jummie!

IMG_7505[1]

Conclusie: wat ons betreft een aanrader en ik ben blij met deze nieuwe aanwinst in de buurt!

Staring At Jacob is elke week van vrijdag tot maandag geopend en ze serveren brunch van 11:00 uur tot 17:00 uur. Daarna wordt Staring At Jacob omgetoverd in een bar waar je heerlijk tot 1 uur ’s nachts drankjes kan doen. Binnenkort gaan ze ook barsnacks serveren in de avond! Ik weet wel waar je dit weekend naartoe moet gaan…

Staring At Jacob – Jacob van Lennepkade 215 – website

IMG_7506[1]

IMG_7507[1] IMG_7508[1]

IMG_7510[1]

IMG_7511[1]