20131024-123043.jpg

Gisteren was ik bij SLA op de Ceintuurbaan (overigens echt een aanrader) om mijn “Your Lokal Blue Bag”, een initiatief van LokalInc, op te halen. LokalInc houdt je wekelijks op de hoogte van producten en speciale aanbiedingen van inspirerende lokale ondernemers bij jou om de hoek in Amsterdam. Klinkt goed toch?

Daarnaast stellen zij elke maand een “Your Lokal Blue Bag” samen. De inhoud bestaat uit inspirerende producten afkomstig van ondernemers in Amsterdam. Enkele lokale ondernemingen waar LokalInc mee samenwerkt zijn SLA, Koko coffee & design, Hutspot, Barber, Biró en Anne & Nina. Stuk voor stuk hotspots in Amsterdam.

Ik had dus het geluk om deze maand de Your Lokal Blue Bag van LokalInc te mogen ontvangen. Ik zal niet alles verklappen, maar deze maand bestaat the bag onder andere uit :

– Porceleinen beker van Belinda Parten – Vivian Hann;
– Remeker Kaas – Caulils; en
– Villa Trasqua rode wijn – Wijnhandel van Krimpen.

Erg leuk om open te maken en te ontdekken wat erin zit. Ik was vooral fan van de porceleinen beker, heel erg gaaf! Ik zeg bestellen maar en kom op die manier meer te weten over de lokale producten uit Amsterdam.

Wil jij ook een Your Lokal Blue Bag bestellen? Klik dan hier