After Workout Omeletwrap (1 persoon)

– 3 eieren;

– 4 groene asperges;

– 2 tomaten;

– handje sla;

– eventueel verse kruiden;

– peper;

– maggi;

– aromat; en

– olijfolie.

In een bakje kluts je de eieren, een eetlepel water, wat druppels maggi, aromat en de peper goed door elkaar. Als je verse kruiden hebt, knip deze dan zo klein mogelijk en voeg toe bij het eiermengsel.

Daarna was en snijd je de tomaten en snijd je 1 cm van de onderkant van de asperges af. Verhit in een grillpan wat olie en grill hierin de asperges (5 min). Als de asperges klaar zijn laat je ze even uitlekken op een vel keukenpapier.

Verhit daarna in een koekenpan weer wat olijfolie en giet het eiermengsel erin. Zorg dat het eiermengsel de gehele pan bedekt. Draai daarna het vuur laag en dek af met een deksel. Na ongeveer 1 1/2 á 2 min even checken of de onderkant gaar is en dan de omelet omdraaien. Nog even 1 1/2 á 2 min wachten en je omelet is klaar.

Leg de omelet als een wrap op je bord en vul met de groene asperges, tomaat en sla. Als je wat Parmezaanse kaas hebt strooi je dat nog een beetje eroverheen. Benen omhoog en smullen maar.

20131024-164146.jpg