Over een paar dingen in het leven ben ik vrij zelfverzekerd, zoals over het bouwen van tosti’s. Tijdens mijn middelbare schoolperiode werd bijna elk vrij uur besteed in de keuken van mijn ouderlijk huis. Ondanks de vrees voor kaas, die ik toen had, waren mijn tosti’s nog net niet berucht en beroemd in Leiden en omstreken. De vrees voor kaas is inmiddels verdwenen maar mijn tostikunsten gelukkig niet. Toen ik werd uitgedaagd om mijn eigen tosti te verzinnen en te maken, twijfelde ik geen seconde. Dit moet een makkie zijn!

Op naar Den Haag om met een groep medefoodies DE perfecte #TostiDeluxe te maken. Een tafel vol met lekkernijen en ik wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik besloot twee verschillende te maken, zodat alleen de beste tosti door kon gaan.

IMG_5733.JPG

De eerste tosti maakte ik met gegrilde aubergine, tomaatjes, pancetta & belegen kaas. Erg lekker, maar dat kan beter.

IMG_5732.JPG

De tweede tosti maakte ik met gegrilde courgette, basilicum, Pata Negra, tomaatjes en truffelkaas. Je kan wel raden dat deze tosti niet te overtreffen is. We hebben een winnaar!

IMG_5569.JPGIMG_5731.JPGIMG_5729.JPGIMG_5730.JPG

Ik eet mijn tosti graag met ketchup, maar na afgelopen zaterdag heb ik Heinz Curry Gewürz mogen ontdekken! Ik was even vergeten hoe lekker curry kon zijn. Mmmm!

Hoe eet jij je tosti het liefst?