Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn toga aan de wilgen hing. Het was een fantastisch en erg leerzame periode. Het jaar 2015 staat nu alweer in het teken van nog meer uitdagingen waar ook The Lion Kitchen onderdeel van is. Één van de sprongen die ik maakte was om samen te gaan werken met Ad Factor, een aanbieder van online advertising & sponsored content. De laatste tijd vond ik het erg moeilijk om soms voor mezelf op te komen qua advertenties en sponsord content. Het zijn namelijk, helaas, niet de vele foodposts die de rekeningen betalen. Schrik niet, The Lion Kitchen wordt geen reclameplatform. Ik blijf hierin heel dicht bij mezelf en zal alleen in zee gaan met betaalde content waar ik zelf volledig achter sta. Ook wil ik een bepaalde transparatie richting jullie hebben en aangeven wanneer er sprake is van een gesponsorde blog. Daarnaast zal het altijd draaien om mijn eigen mening, dat staat buiten kijf. Grotendeels verandert er niets, het zullen af en toe posts zijn waardoor ik The Lion Kitchen en mijzelf in leven kan houden.

Leuke bijkomstigheid is dat ik naast Ad Factor tegenwoordig ook te vinden ben op Foody.nl. Foody is een onderdeel van Ad Factor waarop je de lekkerste recepten kunt vinden van meerdere bloggers. Naast mijn recepten bijvoorbeeld ook die van Uit Pauline’s Keuken, Chicks Love Food en Ohmyfoodness. Leuk he?