Yes, yes daar is de allerlaatste winactie van de feestweek. Wat was het fijn om een weekje voor Oprah Winfrey te spelen. Zoveel leuke en enthousiaste reacties heb ik gehad, dat ik hoop dat we vandaag met een knaller af kunnen sluiten. Sinds een tijdje werk ik 2 dagen per week bij WeWork op het Weteringscircuit. Tijdens een rondleiding door het gebouw maakte ik kennis met Foodora. Een bezorgservice anno nu, want in plaats van de alombekende scooters verplaatsen zij zich op de fiets. Beter en gezonder voor iedereen.

Na een succesvolle start in Berlijn is sinds eind mei Foodora actief in Amsterdam. Per dag komen er nieuwe restaurants bij en groeit het aantal mensen die bestellen. Het idee achter Foodora gaat een stukje verder dan de Thuisbezorgd.nl die we al kennen. Foodora probeert de beste restaurants van Amsterdam zo ver te krijgen dat ze nu ook bij jou thuis bezorgen.

Inmiddels heb ik twee keer besteld en kan ik niet anders concluderen dan dat ik tevreden ben. Ze komen op tijd, het eten is warm, je kan je eigen tijdskader van bestellen invullen en is het restaurant nog gesloten dan plaats je een zogeheten pre-order. De eerste keer bestelde ik sushi bij Sushi Time en de tweede keer een grote salade bij CoffeeConcepts sandwichbar. Op het todo bestellijstje staat Geflipt Burgers, Zest en Holy Ravioli. En ik heb laatst verrukkelijk gegeten bij Mayur en ook zij bezorgen via Foodora.

IMG_6313.JPGIMG_6696.JPG

Hopelijk heb ik jullie enthousiast gemaakt, want ik mag € 25,– bezorgtegoed + gratis bezorgkosten aan één van jullie weggeven. Ga snel naar de website van Foodora en laat mij weten waar jij graag zou willen bestellen. Je hebt tot morgen 12:00 uur de tijd om mee te doen. Gefeliciteerd Steven!

Kan je niet zolang wachten en wil je vandaag al bestellen, like Foodora op Facebook en gebruik de code: FOOD8L3M voor gratis bezorgkosten.