Voor het eenjarig bestaan van The Lion Kitchen kreeg ik van Maison PR een overheerlijke fles Belvedere Lemon Tea Vodka. Na een overvloed aan g&t’s de afgelopen tijd kwam deze fles als een geschenk uit de hemel. Wodka staat misschien stiekem toch wel op nummer 1 qua sterke drank. Ik had de hele tijd het plan om er ijsjes mee te maken alleen zat het weer de hele maand augustus niet mee. Uiteindelijk is het toch een cocktail geworden en wat voor eentje. De fles was binnen no time op! Happy friday everybody

IMG_5861[1]

Lemon Tea & Basil (per cocktail)

– 40 cc Belvedere Lemon Tea Vodka;

–  20 cc Roses lime juice;

– 1/2 vers limoen sap;

– plukje verse basilicum;

– ijsblokjes; en

– spa rood.

Schenk de Belvedere Lemon Tea Vodka samen met de Roses lime juice in een hoog glas. Knijp de limoen over de cocktail uit. Even roeren en doe er wat ijsblokjes bij. Leng de cocktail daarna met spa rood aan en doe er als laatste het plukje verse basilicum bij. Geef een laatste spin met de basilicum en jouw cocktail is ready to serve!

IMG_7658[1]