Morgen is het dan zo ver, het einde van het jaar 2014 is in zicht. Wat zijn jullie plannen voor oudejaarsavond? Ik ga heerlijk naar Oegstgeest om daar met vrienden voor de open haard met veel eten en spelletjes oud & nieuw te vieren.

Het doel is om zoveel mogelijk hapjes op tafel te krijgen. Gisteren maakte ik als laatste recept van het jaar toastjes met feta- tomatentapenade voor de boys van Koken met Aanbiedingen. De spread blijft hetzelfde, maar je kan variëren met de toppings of vervang het toastje door een stukje komkommer.

Feta- tomatentapenade
– 200 gr feta
– 150 gr tomatentapenade
– 100 gr ronde toastjes
– komkommer
– avocado
– plukje basilicum
– peper

Meng de feta met de tomatentapenade. Snijd de komkommer in plakjes van 0,5 cm dik.

Verdeel de feta- tomatentapenade over de toastjes en de stukjes komkommer. Snijd de avocado en basilicum in dunne reepjes. Leg de avocado en basilicum ook op de toastjes. Breng op smaak met peper.

IMG_8713-0.JPG