Zelf ben ik altijd al weken bezig om de allerbeste tips te verzamelen. Ik maak er bijna een sport van om elke tip te googlen en uit te pluizen. Jullie reageerden zo enthousiast over mijn oproep van tips voor Lissabon dat ik voor jullie achter mijn laptop ben gekropen.

IMG_3901.JPGIMG_3897.JPG

Ik had geen idee wat ik van Lissabon moest verwachten. Ik had gehoord dat de stad iets weg heeft van San Francisco. Het is alleen lastig om dan alsnog een beeld te vormen, aangezien ik die stad ook nog nooit in levende lijve heb gezien. We verbleven in hotel Epic Sana dat uitkeek over de binnenstad van Lissabon. Net buiten het centrum, maar met een wandeling van 30 min (bergafwaarts dat wel) ben je er zo. Het was een korte trip, maar we hebben geprobeerd zoveel mogelijk in 1,5 dag te doen. Trek goede gympen aan en verplaats je te voet. Het centrum is niet groot en bijna alles is op loopafstand, alleen kan het heuveltje op, heuveltje af verraderlijk zijn.

IMG_3345.JPGIMG_3896.JPG

Geniet van Lissabon! Ik kan niet wachten om er weer naartoe te gaan…

Ontbijt/Lunch
Pois Cafe – website

IMG_3244.JPG
Café Lisboa – website

IMG_3289.JPG
Noo Bai Café – website

IMG_3899.JPG
Mercado da Ribeira – website

Diner
Sea Me – website

IMG_3898.JPGIMG_3326.JPGIMG_3328.JPGIMG_3327.JPG
Restaurante Pharmacia – website

Drankjes
“Pink street”: Rua Nova do Carvalho. Wij dronken nog een laatste cocktail bij Povo.

IMG_3895.JPG