Het is september, de zomer is voorbij en alle scholen zijn weer begonnen. Bij ons thuis kijken we terug op een hele fijne zomervakantie. Hadden we in juni nog geen plannen, vertrokken we in juli spontaan naar Frankrijk voor een week. We gingen voor het eerst op pad met de auto richting Trouville-Sur-Mer. Een toevalstreffer gevonden via Google (beste strand West Frankrijk) en een fijn plekje iets later via AirBNB. Trouville-Sur-Mer bleek een prachtige en vooral fijne plek te zijn om vakantie te vieren. Een gigantisch strand, waardoor de jongens rustig konden spelen. Heerlijk bakkertje en natuurlijk geen Frankrijk zonder de waanzinnige supermarkten.

We waren een echte Hollandse familie en gingen iedere dag op pad met de bolderkar, koeltas (met wijn) en vanaf nu de onmisbare strandtent van CoolCabanas. Wat een aanwinst is dat, CoolCabanas zijn licht, staan stevig, zijn eenvoudig op te zetten en zien er supercool uit. En natuurlijk het strandspeelgoed van het Nederlandse merk Zsilt, gemaakt van het plastic van Nederlandse huishoudens. En de zwembandjes van Aquarapid. Je kunt begrijpen dat wij regelmatig in het Frans zijn aangesproken waar wij al onze gadgets vandaan hadden. Overigens heeft naast de bolderkar voor het strand de Stokke Beat ook weer zijn werk uitstekend gedaan. Wat een top kar is dat toch!

We kregen veel vragen over de hele situatie rondom Corona tijdens onze vakantie. In tegenstelling tot hier, moesten we overal binnen bijvoorbeeld in een winkel en/of restaurant een mondkapje op. Dit went erg snel en ik vond het bij terugkomst eigenlijk raarder zonder dan met mondkapje, maar goed dat ligt misschien ook omdat ik de pracht exemplaren van BORO*MINI miste. Hoe mooi en leuk voor de hele familie?

Ook thuis hadden we met dit weer echt niks te klagen. Het zwembadje stond vrijwel iedere dag op en wanneer we konden staken we de bbq aan. Zo maakten wij ook kennis met Chicken & Gambas. Man oh man, wat zij leveren is ongekend lekker. Denk aan een Caribische bbq en dat gewoon in jouw achtertuin. Van Jamaican Jerk Chicken, gamba’s tot een fingerlicking boneless curry checken. Ik hoop op een lange nazomer en anders gewoon binnen op de grill of in de oven. En oh, als je toch gaat bestellen vergeet dan de sausjes niet.

En toen was het alweer tijd om ons klaar te maken voor de eerste schooldag van Max. Compleet gestyled met o.a. de heerlijke broekjes van Bobbi & Kate gingen de jongens terug naar school of de crèche. Op naar de herfstvakantie!