De maand oktober heb ik even overgeslagen, het heeft niks te maken met de huidige omstandigheden (lees: Corona), het is gewoon niet mijn maand. Nooit geweest overigens. We gaan van een nazomerse periode, naar regen en het is meteen zo ontzettend donker. Nu het weer november is, gaat het meteen weer wat beter met mij ;). Ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje in dip had met het schrijven van een blog. Wellicht heeft het met de herfstige maand oktober te maken, maar hoe ik mijn best ook deed het lukte gewoon even niet.

Gelukkig barst ik weer van de nieuwe energie en heb ik weer heel wat leuke dingen die ik met jullie ga delen de komende periode. Verwacht onder andere nog een blog voor allemaal feestdagen cadeautips voor kids, maar ik ga ook mijn best doen om weer eens wat recepten voor jullie uit te werken. Maar eerst belangrijke dingen, er is weer zoveel leuks binnen gekomen en die deel ik graag met jullie.

Vtech Switch & Go Dinos
De jongens zijn zo ontzettend verwend door Vtech met de Switch & Go Dinos. Een gigantisch grote hit, want nou ja dino’s en ze kunnen dus veranderen. Wat willen de jongens nog meer? Max zijn Jaxx de T-Rex verandert van een T-Rex in een stoere terreinwagen en andersom. En Bram zijn Lonn de Pteranodon van vliegende dino in een gave helicopter. De eerste feestdagen tip namens mij!

Mio Meraki
Dan een kleine support your locals voor de leukste kinderwinkel van Bussum, namelijk Mio Meraki. Op de opening was er een waanzinnige fotografe Madelon die tijdens het kopen van een nieuwe winterjas deze foto’s van Bram maakte. Je wordt niet alleen hebberig van alle kleding die ze daar verkopen, ze hebben ook mega leuke cadeautjes in de aanbieding.

Bobbi and Kate
Nog zo’n topper uit de buurt. Bobbi and Kate is mijn online favoriete webshop, maar vaak haal ik het niet eens en reserveer ik alles via de Instagram Stories. Je moet er namelijk als de vliegen bij zijn, voordat alles is uitverkocht. Deze keer dit stoere jasje, maar kan ook als overhemd voor Max. En bekijk even de babycollectie, daar word je heel blij van.

De Kleine Keuken
De jongens zijn thuis groot fan van De Kleine Keuken. Lievelings zijn de thee, appel/peer stroop, doosjes abrikoosjes of rozijntjes, choco superheldjes en ga zo maar even door! Altijd weer een feest als ze wat mogen pakken en voor alle ouders geen zorgen het is nog eens verantwoord ook!

Farm Brothers
Farm Brothers hebben jullie al menigmaal voorbij zien komen, vanaf hun start ben ik namelijk groot fan. Deze keer tipten ze me op de documentaire “Kiss the Ground” te zien op Netflix. Een aanrader om te kijken en natuurlijk om de koekjes te kopen. Ze zijn niet alleen (h)eerlijk ze proberen ook een belangrijke boodschap over te brengen over hoe zuinig we moeten zijn op onze planeet.