Volgende week gaat Max voor het eerst naar school. Ruim 1 1/2 maand nadat hij 4 jaar is geworden. Gisteren mochten we een half uurtje wennen in zijn klas en daar zagen we nog meer hoe erg hij hier aan toe is. En wij ook haha. Met een klein beetje tranen in mijn ogen kreeg hij een rondleiding door zijn klas, de gymzaal en de rest van school. Ook al zijn het geen volle dagen en is het geen volledige schoolweek, het is meer dan niets. Ergens denk ik dat je op geen betere manier kan wennen aan deze nieuwe grote stap in zijn leven dan zo.

De afgelopen maanden, ik kwam er zelfs achter dat ik vorige maand helemaal geen nieuwe musthaves met jullie heb gedeeld, kwamen er weer zoveel leuke dingen binnen. Half april lanceerden we de nieuwste Shoeby X Freek collectie, die nu overal te verkrijgen is en een groot succes bij de jongens!

We vierden natuurlijk Pasen zonder de families en ook geen Koningsdag met een groot feest. Het mocht de pret totaal niet drukken en we proberen er hier thuis iedere dag weer iets van te maken. Hoe pittig sommige dagen ook zijn, we doen het mooi maar even met z’n vieren.

Er ging ook een grote wens van mij in vervulling, namelijk een voordeurportret. Gonda van Day In My Life kwam langs en maakte de meeste mooie foto’s van ons bij de voordeur. Wat mij betreft een prachtige herinnering aan deze rare tijd. Een oprechte aanrader voor iedereen!

En er kwam, zoals ik al schreef, de laatste paar weken weer zoveel leuke dingen binnen. Zie hieronder de leukste dingen voor kinderen, Moederdag, jezelf en gewoon voor de leuk.

V-tech
Nadat Max zo mega was verwend met zijn camera, de Kidizoom DUO, werd nu Bram in de watten gelegd. Hij kreeg Mijn Eerste 100 Woordjes, de dieren versie. Net zoals bijna al het speelgoed dat de jongens hebben van Vtech, was ook dit een directe hit. Kleintjes ontdekken 12 verschillende bladzijden en maken zo kennis met dieren uit de woestijn, de oceaan, het regenwoud, de tuin en nog veel meer. En je kan het ook in het Engels zetten, wat Max juist weer leuk vindt om te doen. 

Quut
De jongens zijn gigantisch verwend door het Belgische speelgoedmerk Quut, dat je uitspreekt als het Engelse ‘cute’. Quut maakt duurzaam, sterk en slim speelgoed dat niet alleen waanzinnig is voor kinderen, maar er voor de ouders ook prachtig uit ziet. Het meeste speelgoed is op meerdere manieren te gebruiken. Wat er weer voor zorgt dat je, je niet krom hoeft te sjouwen wanneer we weer naar het strand mogen. De speeltjes voor in het bad zijn bedoelt voor een creatief spel en vooral de deep Sea whales vind ik fantastisch. Ik ben ontzettend blij dat we dit, voor ons nieuwe merk, hebben mogen ontdekken.

Studio Noos
Sinds mijn nieuwe tas van Studio Noos op de deurmat viel, ga ik er dagelijks mee op stap. Alleen, met de kinderen, als boodschappentas of noem het maar op. De kleine toilettas die ik erbij kreeg is de ene keer gevuld met toiletspullen en de volgende keer met luiers. Wat mij betreft een tas voor iedere vrouw, in ieder geval voor iedere moeder. Een top moederdagcadeau als je het mij vraagt!

Seepje
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was mijn handen helemaal suf. En niet alleen ik, de hele familie wast de handen extra deze tijd. Erg fijn is dan ook de handzeep Seepje, met een verrukkelijke geur en zonder rare toevoegingen. Op iedere verdieping staat wel een verpakking.

Weleda
Naast onze handen krijgt de rest van ons lichaam ook veel te verduren. Al vanaf kleins af aan zijn wij thuis fan van Weleda. Al eerder schreef ik over de limited edition douchegel, Forest Harmony, en ook de nieuwste is weer een feestje. Genaamd Feel Good Shower kan dit ook eigenlijk niet anders. De benen worden erg blij van de Skin Food body butter en de voeten na een lange wandeling op de hei van de voetbalsem.

Omoda
Sinds we thuis zitten, proberen we zo vaak als we kunnen even naar de hei te gaan. Bobby en de jongens even uitlaten is geen straf sinds we hier wonen. Op nog geen 5 minuten afstand kunnen zij volledig hun gang gaan en rennen tot in de verte. Er zijn weinig tot geen mensen en dat maakt het een bij uitstek lekkere plek om nu veel te zijn. En een perfecte plek om te testen hoe goed je in bomen kunt klimmen met de nieuwe schoenen. Max kreeg blauwe stoere sneakers van HIP en meteen super voor school, want met klittenband. Bram kreeg de leukste Nikes die ik zelf ook wel zou willen hebben. En deze keer koos ik voor Womsh een nieuw Italiaans merk, super zitten ze. Trouwens de schoenen van Max en die van mij zijn nu in de sale.

Buurtboer
Iedereen kent de Buurtboer wel van die lekkere bedrijfslunches die zij rondbrengen langs kantoren. Nu dit niet mogelijk is, hebben ze het roer omgegooid en bezorgen zij niet alleen lunches aan huis, ze steunen ook de lokale ondernemers waar zij normaal gesproken producten van afnemen. Naast de gebruikelijke lunches, kan je dit dus aanvullen met meer producten. Hiermee steun je weer de lokale boeren. Je hebt daarom nu twee opties, of je besteld als bedrijf of als consument.

Hands Off My Chocolate
We ontvingen de heerlijke Paas chocoladerepen van Hands Off My Chocolate. We hebben de repen regelmatig in huis, en ook al is Pasen voorbij en zijn de repen allang op, ze blijven een aanrader. Een ultieme favoriet blijft de double dark!

Schoolkrijt ijsjes en Dropfruit Duo ijsjes
We testen de old school Schoolkrijt ijsjes en Dropfruit Duo ijsjes. Ikzelf moest een beetje wennen aan de dropsmaak, maar echte liefhebbers van de snoepjes zijn meteen fan. Ze waren dan ook binnen no time doorgeven aan de echte fans!

Beemster kaas
We kregen de vernieuwde Beemster kaas te proeven. De verpakking van de 30+ kazen werd namelijk in een nieuw jasje gestoken. We kregen er een gezond recept bij, maar de jongens wilden uiteraard alleen maar tosti’s.