Ik vind juni de allerleukste maand van het jaar. Alleen al vanwege de vele verjaardagen, en dan als klap op de vuurpijl mijn eigen verjaardag. Als eerste was Bram begin deze maand aan de beurt en werd de beste man gewoon alweer 2 jaar. Ik zal binnenkort al zijn cadeaus op een rijtje zetten, zodat jullie weer wat leuke inspiratie hebben voor alle peuterverjaardagen. Bram is gelukkig helemaal gewend op de nieuwe crèche en ziet ons niet eens meer staan zodra hij de klas binnen stapt. Fijn dat het er in ieder geval tot nu toe op lijkt dat de mannen de verandering goed doorstaan.

De afgelopen maanden kwam er zoveel post binnen voor mij en de jongens dat ik het gewoon moest verdelen in meerdere posts. En ook de hoeveelheid lekkernijen die binnen kwamen, was niet normaal. Daarnaast komen er binnenkort een aantal waanzinnige nieuwe samenwerkingen aan waar ik echt heel trots op ben. Ik werk natuurlijk gewoon 4 dagen en mijn blog is echt mijn hobby, iets waar ik zoveel energie van krijg. Dat er daarnaast zulke mooie dingen ontstaan, daar kan ik echt van genieten. Stay tuned, zal ik maar zeggen!

Voor nu starten we weer met de leukste musthaves van nu! Veel plezier met lezen.

Label my Light
Label my Light verkoopt de meest heerlijke kaarsen en geurstokken, gemaakt van 100% natuurlijke producten. Naast de kant-en-klare kaarsen kan je ook zelf aan de slag gaan. Met het “create your own at home” pakket maak je jouw eigen geurkaars. En dat deed ik niet alleen, maar samen met Max. Max vond het hartstikke leuk en wij genieten dagelijks van zijn eigen gemaakte geurkaars.

Izipizi
Hoe cool kan je als familie zijn? Alle vier kregen we een zonnebril van het merk Izipizi. Ik ken deze zonnebrillen al jaren en ze stonden altijd op mijn wishlist om aan te schaffen. En had ik dat maar eerder gedaan!! Het vinden van een goede zonnebril voor kinderen vind ik echt ontzettend moeilijk. Niet alleen omdat de meeste modellen mwah zijn, ze zijn vaak van zo dun plastic dat bij het minste of geringste de poten breken. Ok, je moet de Izipizi natuurlijk nu niet gaan testen hoever de pootjes kunnen buigen, maar ze zijn een stuk kindvriendelijker in gebruik. Een super tip voor alle moeders met kinderen en schaf er dan meteen 2 aan voor de man en jezelf.

Quut Toys
Al eerder schreef ik over het leuke Belgische merk Quut Toys. De jongens gebruiken alles zodra het zonnetje schijnt. En dus niet alleen in bad zoals ik de vorige keer liet zien, maar ook in de tuin is Quut Toys onmisbaar. De jongens kunnen met hun eigen gieter de plantjes water geven en daarnaast spelen ze spelletjes met de verschillende producten van Quut Toys.

Zwitsal Zonnebrand
Vorig jaar hadden Max en ik samen een uitje naar de lancering van de zonnebrand van Zwitsal. Sindsdien liggen er flessen overal door het huis, in de auto en in iedere tas. Het smeert lekker en vooral de geur is zo fijn. De hele lading van vorig jaar is zoals je kunt begrijpen op gegaan, dus deze nieuwe flessen kwamen als geroepen. Daarnaast ook dit jaar een aftersun lotion, waar ik de jongens heerlijk na een dagje tuinplonzen mee in smeer!

Huggies zwemluiers
Het grote pakket van Huggies kwam als geroepen tijdens het warmste weekend van mei. Een zwembadje, speeltjes, opblaasbare ballen en niet te vergeten de zwemluiers van Huggies. Max heb ik weliswaar 1 keer geprobeerd te laten zwemmen met een gewone luier en iedereen die dat een keer heeft gedaan weet dat dit echt geen succes is. Ook al blijven we deze zomer thuis, we zullen het badje zo vaak als we kunnen opzetten en dan kan Bram (of nou ja eigenlijk Max) veilig in schoon water zwemmen. Dat wordt heel wat tuinplonsplezier deze zomer!

Aquarapid
In het verlengde van de vorige tip kreeg Bram ook de aquaringen van Aquarapid. Afgelopen zomer had ik deze aquaringen al vaker voorbij zien komen in het buitenland en was al nieuwsgierig wat het nou precies was. Het geheim van deze bandjes zit namelijk van binnen. Ze bestaan uit een PVC gecoate spons die is omringd door een opblaasbare sterke PVC wand met dubbele naad. Mocht een bandje leeglopen, dan zal Bram dankzij de sponzen inhoud toch blijven drijven. Ik vind water en kinderen namelijk nogal een dingetje, dus je kan begrijpen dat ik erg blij ben dat Bram ze nu heeft. Kunnen we veilig de zee, het zwembad of een grote plas in de buurt induiken.

Er kwam zoals gezegd zoveel foodpost binnen dat ik er maar even een wat groter overzicht van heb gemaakt. Poeh, en het was allemaal even lekker. Niet goed voor al die Corona kilo’s deze lekkernijen!

  1. Farm Brothers, de welbekende koekjes (naturel en chocolade) nu in een super handige (uitdeel)zakjes
  2. Whole Earth Pindakaas – helemaal natuurlijk en boordevol pinda’s
  3. Kleine Keuken – de jongens zijn er dol op en sinds kort vooral op de mini abrikoosjes
  4. Crisp X Donny Craves X Bocca Coffee, lekkere espresso koeken genaamd ‘Soulmate’ exclusief bij Crisp verkrijgbaar!
  1. Hands Off My Chocolate X Naomi van As. Een super lekkere reep met fortune cookies, hazelnoten en natuurlijk chocolade!
  2. Tony Chocolonely, de nieuwste reep in de smaak wit, kandijkoek en kers!
  3. Delicious Magazine, dol op kooktijdschriten. Een super lekker recept uit dit nummer vind je in mijn highlights op Instagram!
  4. Gro Toghether, we testen de (half) vegetarische oesterzwamburger en worsten van Gro!