De laatste dag van maart werd Max 4 jaar. Een ding was zeker, dit zou een verjaardag worden om nooit te vergeten worden. Niet alleen nu deze van alle verjaardagen anders was dan normaal, maar ook vanwege het feit dat hij niet naar school kan. De afgelopen weken popten er agenda herinneringen naar boven met “Max wennen” en “Max eerste dag school”. Iets waar vooral Max echt al maanden naar uitkijkt en zo klaar voor is, konden deze reminders linea recta de prullenbak in. Dit alles mocht de pret natuurlijk niet drukken.

We haalden allereerst zoveel mogelijk slingers en cadeaus in huis, bestelden een gigantische voetbaltaart en bedachten een schema zodat toch iedereen even langs kon komen. Mijn ouders dronken koffie buiten in de tuin, terwijl de jongens achter het raam binnen de cadeautjes open maakten en een stuk taart aten. Een ontzettend surrealistisch gezicht, ik kreeg er zelfs even tranen in mijn ogen van, maar het belangrijkste en mooiste is dat dit in ieder geval nog kon.

Trakteren op de crèche zat er natuurlijk ook niet in, maar Max had het mooie idee bedacht om te trakteren aan de buurt. En we reden langs zijn beste vrienden om daar ook een kleine traktatie te brengen. Het werd zo warm en leuk ontvangen, dat ik blij ben dat we dit hebben gedaan. Aan het einde van de dag, vertelde Max ons dat dit de beste verjaardag ooit was. Geeft des te meer aan, dat je altijd je eigen slingers op moet blijven hangen :).

En dan de tips voor cadeaus voor een 4-jarige. Bij Max draait het momenteel vooral om AJAX en voetbal, PAW Patrol, robots en superhelden. Daarnaast vindt hij het leuk om spelletjes te spelen en dingen te leren. Het grote cadeau dat hij van ons kreeg was een halfhoogslaper die we voor een spotprijsje op de kop hadden getikt via Marktplaats. Missie geslaagd!

Vtech
Vtech heeft sinds kort het nieuwste model de Kidizoom Duo 5.0 op de markt gebracht. De camera voor kinderen heeft een 5 megapixel camera, 4x digitale zoom, camera aan de voor- én achterkant, gezichtsherkenning en groot kleurenscherm! Max vindt het de Kidizoom Duo helemaal het einde en maakt van alles en nog wat een foto. Het allerbeste is dat, in tegenstelling tot mijn telefoon, de camera tegen een stootje kan. En nog leuker er zitten ook spelletjes op en allemaal coole effecten en stemvervormers. De Kidizoom Duo is een regelrechte hit hier thuis!

Mega Mighties
Zoals ik al zei draait het bij Max om robots en superhelden. De Mega Mighties is daar eigenlijk een combinatie van. Max kreeg een Transformers Rescue Bots en Darth Vader van Mega Mighties. Het zijn lekker grote actiepoppen, waardoor ook Bram er graag mee speelt. Je begrijpt dat er inmiddels al heel wat gevechten thuis hebben plaats gevonden.

En een extra tip, Hasbro lanceerde een campagne die ouders en kinderen een hart onder de riem steekt: Bring Home The Fun. De campagne geeft ouders en verzorgers tips en middelen om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden.

Little Tikes
Er was een hele gave verjaardagsactie van o.a. Little Tikes voor iedereen die nu thuis jarig is. En Max was de gelukkige winnaar van een Slammin Racers Stuntsprong. De Slammin Racer kwam met een schans, pylonen en wegblokkades om je eigen stuntsprong mee samen te stellen. Met elke ram op de knop vliegt je racewagen 5 meter ver weg. Auto’s en geluid, altijd een goede combinaties bij de Tholeboys.

Paw Patrol
Alles van Paw Patrol is tegenwoordig helemaal hot & happening bij Max. Toen er een persoonlijke brief van Chase en Marshall binnen kwam, was het huis te klein. Dat Paw Patrol aan zijn verjaardag had gedacht (hihi) was wel de kers op de taart!

AJAX
Alles van AJAX doet het hier goed. Dus de rugtas die hij alvast kreeg van lieve vrienden komt mega goed van pas als hij straks naar school gaat. De combinatie met LEGO was ook een succes. Dat geeft meteen de laatste tip, LEGO is iets wat voor alle vierjarigen tot een gegarandeerd succes zal leiden.