Wat een heerlijke periode is dit toch! Ik ben dol op kerst en alles wat daarmee te maken heeft. Van de kerstboom, de lichtjes rondom het huis, de open haard tot natuurlijk de cadeautjes. Wel een beetje jammer dat er nog geen sneeuw ligt en we waarschijnlijk eerder een natte dan een witte kerst zullen krijgen. Maar goed dat mag de pret niet drukken!

Toen wij klein waren vierden wij altijd meer Sinterklaas dan kerst, dat verplaatste zich in de loop der jaren naar kerst en amper Sinterklaas tot inmiddels een middenweg hierin. We vieren natuurlijk pakjesavond, maar ook kerst speelt een grote rol bij ons thuis. En gelukkig maar want cadeautjes geven en krijgen is toch gewoon te leuk.

Speciaal voor jullie heb ik dan mijn allerlaatste musthaves voor 2019 op een rijtje gezet!

Gold Bandits
We beginnen met een van mijn favo sieraden merken genaamd GoldBandits. Ik volg ze al vanaf het allereerste begin op de voet en ik ben een groot fan. Wij hebben allebei al de armband “what comes around”, ik in geelgoud en Thole in witgoud met de namen Max en Bram erin gegraveerd. Maar nu is er iets nieuws en weer zo mooi. GoldBandits heeft een hele reeks Bandits Stones armbandjes gecreëerd. A Bandits Stone laat zien wie je bent. Elke Bandits-steen vertegenwoordigt een van de persoonlijke kwaliteiten waar je trots op bent. Het helpt je herinneren aan je hogere zelf, misschien mysterieus, zelfverzekerd of magisch, en dat elke dag! De combinatie van natuurstenen en 18kt goud maken het helemaal af. Zelf heb ik de “Be in the moment” om mij te helpen herinneren om vaker van alles te blijven genieten!

Party Season
Ik ben zoals jullie weten een van de #omodafriends van Omoda en zo mega dol op deze samenwerking en de prachtige schoenen waar ik en de mannen in mogen lopen. Voor de kerst heb ik dit heerlijke setje gemaakt voor Bram. De ene meer casual en de andere wat netter. Wat is jullie favoriet?

En wat dacht je van mijn TE gave hakken? Ik ben zo dol op dierenprintjes en op de ijsbaan stal ik de show. Vind je het gek?

Dan de man in Clarks, echt een gouden oude die elke man in zijn schoenencollectie moet hebben als je het aan mij vraagt! Wij zijn in ieder geval klaar voor alle kerstdiners!

Beauty
Zoals jullie weten ben ik tegenwoordig dol op alles wat met beauty te maken heeft. Ik kreeg dit geweldige pakket bomvol met de lekkerste dingen voor jou en jouw huid en haar! Juist nu met al die etentjes en drukke tijden is het verstandig om een moment van rust te pakken en echt even tot jezelf te komen. De aanraders voor onder de boom die je hierbij kunnen helpen hieronder op een rijtje:

  • Forest Harmony Shower van Weleda, de geur doet mij zo denken aan winter en wintersport. Heerlijk! Een top cadeau voor onder de boom!
  • Vita Liberata body blur, gewoon omdat je in de winter ook een kleurtje wil hebben en er niet als sneeuwpop bij wil lopen! Heel fijn product en makkelijk te gebruiken.
  • HEMA heeft tegenwoordig zo’n leuke make-up lijn zoals deze super B.A.E. highlight palette – glow bird aftoppen met een klein beetje glitters en je bent klaar voor het feest!
  • Ik ben al heel lang fan van Moroccanoil voor mijn haar en geloof me deze haarspray gaat goed van pas komen de komende tijd net zoals de body butter in de winter wanneer jouw huid zo droog is.
  • Komen we meteen bij de laatste beautytip dat echt een aanrader is, namelijk Skin Food ook van Weleda. De Skin Food Lip Balm kreeg ik al eerder door als tip en voor de droge plekjes in mijn gezicht gebruik ik vaak de Skin Food crème. Sterker nog, een paar jaar geleden hosten wij een event voor Weleda bij de lancering van Skin Food en sindsdien gebruik ik deze producten!

Tony Chocolonely
En natuurlijk geen kerst zonder de lekkere kerstreep van Tony Chocolonely met dit jaar de nieuwe smaak:  puur 51% mint candy cane! En je kan de chocola ook nog gezellig in de boom hangen!