Een tweede Corona verjaardag voor ons oudste kind Max! Vorig jaar vierden we zijn verjaardag nog in complete lockdown, waardoor hij zelfs zijn eerste schooldag moest missen. Dit jaar met avondklok en strikte regels rondom hoeveel mensen je mag ontvangen, maar met gelukkig toch iets meer vrijheid. Max mocht namelijk wel naar school en trakteren compleet met feestmuts, staan op de verjaardagsstoel en toegezongen worden. Een grote mand met traktaties ging mee en het was de hele dag feest.

Hij mocht dit jaar een eigen taart uitkiezen en koos voor een Avengers taart helemaal op maat gemaakt door de beste homemade patisserie Gooisch Gebak. Femke voelde precies aan wat Max wilde en het resultaat was verbluffend.

Max was mega blij met deze verjaardag, die we dankzij Corona verspreid over verschillende dagen hebben gevierd. Hij is mega in de watten gelegd door iedereen en we eindigden het festijn met een verjaardagsfeest dat hij samen met zijn grote vriend Noud vierden. De grootste plannen, zoals een bezoek aan het AJAX stadion, konden niet doorgaan, dus het werd een ouderwets partijtje met een voetbal clinic en eindigen met Mac Donalds. Veel meer hebben die jongens eigenlijk niet nodig.

Als laatste terug naar de cadeaus die Max heeft gekregen. Dit jaar een mengelmoes van praktische cadeaus en dingen waar kinderen gewoon blij van worden. Het grote cadeau was dit jaar een 2-wielige step van Microstep. Daarnaast kreeg hij de KidiZoom Action Cam HD van Vtech Speelgoed, zodat hij al zijn stunts kan filmen. Max is helemaal van het stuntsteppen en wil het liefst zo hard mogelijk gaan en zo hoog mogelijk springen. De Kidizoom Action Cam is ontzettend leuk en Max is er helemaal weg van. Hij kan niet wachten om de camera deze zomer ook onderwater te gaan gebruiken.

En dan zijn tweede liefde, voetbal, hij kreeg goaltjes voor in de tuin, heel veel AJAX spullen en een trainingspak van Barcelona.

Max is daarnaast helemaal aangekomen in de LEGO fase, naast uiteraard iets van de Avengers is de LEGO Super Mario een aanrader. Van al zijn vriendjes kreeg hij de startersset en wat uitbreidingsmogelijkheden. Ook voor volwassenen leuk om in elkaar te zetten.

Dan als laatste een rondje spelletjes! Vroeger was ik groot fan van stratego en toen ik erachter kwam dat ze een Stratego Junior versie hebben, moest ik die meteen voor Max hebben. We hebben gekozen voor de Disney variant waarbij de meest geliefde helden het opnemen tegen Disney’s meest iconische schurken. Maar ook ‘ik leer schrijven’ is een grote hit hier thuis, de lichtbak en het speciale schrijfsysteem zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen.

Kortom, genoeg leuke cadeaus waar zowel de jarige als de ouders gelukkig van worden!