Volgende week woensdag is het alweer Tweede Kerstdag en zit kerstmis 2018 er bijna op. Iedereen om mij heen is druk bezig met de laatste kerstinkopen. Ook wij zullen dit weekend op zoek gaan naar nog wat leuke cadeau’s! Om jullie te helpen met de nodige kerststress heb ik wat tips op een rijtje gezet.

Wat zijn eigenlijk jullie plannen met kerst? Wij gaan eerst naar mijn ouders, een avond met de schoonfamilie en Tweede Kerstdag eerst opbouwen voor de live shows van Freek Vonk in AFAS Live en daarna sluiten we kerst af met z’n vijven! Ja, je leest het goed. We hebben een nieuw familielid, Bobby, een kruising tussen een labrador en Friese Stabij! Na alle jongens is er eindelijk een dame in onze familie. Wij zijn zo blij en het is zo gezellig, maar daarover later meer!

Nu is het eerst tijd voor een aantal musthaves voor ons ladies, dus maak een printscreen en stuur deze naar je man of in de familie-app. Dan heb jij geheid een waanzinnige kerst!

Les Douzetiques
Van mijn lieve Instagramvriendin Marloes kreeg ik dit prachtige portemonneetje met luipaard erop van Les Douzetiques! Dat is namelijk onze gemeenschappelijke deler en van luipaard(printjes) worden we allebei heel blij. Zo handig voor een avondje uit, maar ook gewoon voor iedere dag en makkelijk over te hevelen van tas naar (luier)tas! En kijk uit want de hele webshop staat vol met leuke dingen!

Saks OFF 5th
Wie kent de meest mooie winkel uit New York, Saks 5th Avenue, niet?! In de Amsterdamse Kalverstraat huist sinds kort een van de zusjes, Saks OFF 5th. Een exclusieve premiumoutlet met waanzinnige merken, maar ook een Private Label met mooie kasjmier truien. Zelf ben ik dol op kasjmier, de wol wordt zorgvuldig met de hand gekamd uit de ondervacht van de kasjmiergeit. Kasjmier is perfect voor koudere dagen door de goede isolatie, de soepelheid en de fijnheid van de vezels. De truien zijn al verkrijgbaar vanaf €59,99!!! Mijn trui gaat in ieder geval niet meer uit, sjiek voor de avonden maar ook heerlijk comfy op de bank bij de open haard!

The Ritual of Yalda
Rituals is een van mijn alltime favo merken. Ieder feestelijk moment, van verjaardag tot de feestdagen, er staat altijd wel iets van Rituals op mijn verlanglijstje. Ook de nieuwste limited edition – The Ritual of Yalda – is weer een groot feest! Het hele huis is dankzij de geurstokken van Rituals gevuld met de geur van granaatappel en watermeloen, wat zorgt voor een winterse sensatie! 

Comme Deux
Dit nieuwe merk uit Kopenhagen kwam ik al eerder tegen in de Goodiebox en het was liefde op eerste gezicht! De verpakking alleen al is toch fantastisch? Daarnaast zijn de producten van Comme Deux gemaakt door, voor en met vrouwen. Anyhow, ook de andere producten zijn heel fijn. Ik ben druk aan het testen, maar ik kan jullie wel vertellen dat ik fan ben!

Babyliss
En dan de laatste tip! Wist je dat Babyliss een Ken je haar-tool heeft ontwikkeld waarmee je kan kijken welk feestelijk kapsel het beste bij jouw haar past. Leuk als kerstinspiratie! En nog fijner in een filmpje leggen ze precies uit hoe je het zelf thuis voor elkaar kan krijgen. Ik ga maar eens voor een losse krul dit jaar!

Ok,  ik kan het niet laten dus toch nog twee leuke tips voor kinderen en/of de familie!

Parkeergarage
Petite Amelie kennen jullie al van het fijne bed van Max. Sinds kort hebben ze een nieuwe lijn met houten speelgoed. Van parkeergarage, poppenhuis, kaptafel tot keuken alles wordt met de hand gemaakt. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook de jongens gaan hier echt gelukkig van worden! Zijn jullie ook niet verliefd op alles? Binnenkort volgen er meer foto’s als Max zijn cadeau heeft mogen uitpakken, maar ik kon niet wachten om deze tip met jullie nog voor de kerst te delen!

De laatste tip is de Eetkalender van Francesca Kookt! Ieder jaar maakt Francesca de meest praktische kalender bomvol recepten en handige weekplanners. Voor iedere familie een must in de keuken!