Er komen altijd zoveel dingen binnen voor mij en inmiddels ook voor de mannen, dat het mij een goed plan leek om een nieuwe rubriek te beginnen: “the little lions & me”. Voor deze rubriek verzamel ik eens in de zoveel tijd de leukste, nieuwste, coolste musthaves op het gebied van eten, kids, vrouwen, lifestyle en tegenwoordig zelfs beauty. Goed plan? Daar gaan we:

BOXEN
Ik werk 4 dagen, besteed het liefst ieder vrij moment met de mannen, wil alle series op Netflix kijken, Instagrammen en daarnaast ook nog eens jullie op de hoogte houden van alles dat we mee maken. Daarom ben ik mega blij dat er middelen bestaan die het leven zoveel makkelijker maken. Voor de kinderen, de man en voor mezelf. Het is dat ik boodschappen het liefst bij alle kleine ondernemers om de hoek doe, maar de meeste kleding en verzorgingsproducten bestel ik online.

Naast de bekende ketens zijn er zoveel gave merken en producten te ontdekken. Dit doe ik voornamelijk door veel andere moeders en vrouwen te volgen op Instagram. Daar vind ik vaak ook de leukste (nieuwe) merken voor de jongens en mij.

Een bestaande trend op het gebied van mode is een kledingbox, ik kende dit alleen nog niet voor kinderen. Bundleboon biedt ouders exclusieve en gepersonaliseerde outfits die je zelf niet zo 1,2,3 zou bedenken. Aan de hand van een stijlquiz die je online invult heb ik een intake gesprek met Bundleboon. Hierin vertel ik ze alles over de kledingkeuze en stijl van Max en Bram. Daarna is het in spanning afwachten tot de kledingbox bij je thuis wordt afgeleverd.

Ik had de keuze van Bundleboon niet kunnen dromen, zo leuk vonden we alles. Je kan verschillende maten boxen kiezen en je bepaalt zelf wat je houdt. Wat je wilt houden betaal je achteraf voor. Er zaten twee gepersonaliseerde brieven bij voor Max en Bram met daarin uitleg over de setjes en hoe ze tot deze keuze waren gekomen. Wat mij betreft is Bundleboon een mega aanrader voor iedere (drukke) ouder die op zoek is naar waanzinnige outfits voor kinderen. Ook al weet je precies hoe je je kinderen wilt kleden, ze geven je zeker weten ook weer leuke nieuwe inzichten.

Outfit gekozen voor Max: trui & broek van Emile et Ide
Outfit gekozen voor Bram: romper Sproet & Sprout, gebreide overall van Mini Sibling en gele truitje van 1+ in the family

Naast kleding voor kids test ik nu ook een paar keer de GOODIEBOX. Iedere maand ontvang je 5 tot 7 beautyproducten die precies passen bij jouw eigen beauty profiel. Een verwennerij om iedere keer weer leuke, nieuwe producten te mogen testen. Zeker nu als moeder van 2 jongens en wat jaartjes ouder merk ik dat ik steeds meer aandacht besteed aan mijn huid en make up. Het is van belang dat je hier, zeker met de korte nachten, goed voor blijft zorgen. Dankzij GOODIEBOX leer ik iedere maand nieuwe merken en producten kennen. Te leuk toch?

MAISON MOËT
Wat mij betreft was het openingsfeest van Maison Moët door champagnemerk Moët & Chandon het feest van het jaar. Een unieke samenwerking tussen Moët & Chandon en Parc Broekhuizen zorgt er voor dat je je even waant in Château de Saran, Epernay, het originele huis van Moët & Chandon. We dronken liters champagne, aten de meest lekkere hapjes en werden met een chauffeur naar huis gebracht. Maison Moët is elke vrijdag én zaterdag van 19 oktober tot 9 december voor iedereen met een reservering geopend. Een unieke ervaring en perfect voor een romantisch weekendje weg, maar wees er snel bij want de kamers zijn bijna allemaal al gereserveerd.