Het heerlijke Suriname hebben we achter ons gelaten en we zijn helaas weer terug in Nederland. Wat een land, wat een mensen en wat een vakantie. In één woord was het geweldig. Ik hoop dat ik jullie hiermee lekker nieuwsgierig heb gemaakt, want jullie moeten nog even geduld hebben totdat de volledige blog online komt. Hieronder alvast twee foto’s van onze laatste dag op Anaula. Daarna terug naar Paramaribo en vlogen we weer naar het koude kikkerlandje.

IMG_9332IMG_9358

Bij thuiskomst zijn we dankzij de vriendelijke mensen (AHUM) van Ziggo afgesloten en is er geen tv en internet. Erg fijn, we zijn daardoor wel gedwongen om ons te verplaatsen naar de nieuwe buurman Coffee & Juices. Mega leuk om te zien dat de buurt zo aan het veranderen is en dat er steeds meer leuke nieuwe tentjes bij komen. Hier gaan jullie mij vaker zien.

IMG_9381

Van woensdag op donderdag heb ik bijna niet kunnen slapen, want ik ging mijn grote voorbeeld Jamie Oliver ontmoeten. Ik ben nooit het type geweest die fan van iets is, maar van Jamie Oliver werd ik stiekem wel een beetje zenuwachtig. Meer hierover en de review van zijn nieuwste boek komt binnenkort online!

IMG_9390

Zaterdag is één van de spannendste en leukste dagen uit mijn leven geweest. Ik ben namelijk 20 weken in verwachting en we kregen te horen dat we eind maart een jongetje krijgen. We zijn helemaal in de zevende hemel en ik voel mij echt super goed. Binnenkort wordt “The Little Lion Kitchen” gelanceerd en daar krijgen jullie veel meer te horen over mijn zwangerschap en alles wat er bij komt kijken. Om het te vieren gingen we lunchen bij Wilhelmina, één van mijn ultieme favorieten!

IMG_9414

Zondag mocht het nieuws dan eindelijk de grote wereld in en maakte ik in de ochtend een koffie met toepasselijke blauwe macarons. Ik ben overrompeld door alle leuke reacties en maakte en enorm zondagsei om ervan te genieten. Tot volgende week!

IMG_9424IMG_9428