Wieeehooeeee de eerste vlog (video weblog) oftewel videoblog staat online. Een droom die eindelijk uitkomt. Ik zal maar meteen bekennen: ik houd van camera’s. Zo dat is eruit! Het was dan ook een heerlijke stap om voor het eerst voor de camera te springen en te koken. Gelukkig hebben we die dag meteen twee filmpjes opgenomen. Ik kan niet wachten om weer een nieuwe video op te nemen. Geloof me er gaan nog veel en veel meer filmpjes komen. Ik heb de smaak te pakken!

Ik ben trouwens ontzettend benieuwd wat jullie van deze eerste vlog vinden. En bedenk wel “the only way is up“, de filmpjes zullen keer op keer nog beter worden. Wat een feest om dit te doen!

Enjoy the premiere!

Hieronder staat het hele recept uitgeschreven en kan je de hoeveelheden ingrediënten vinden.

IMG_6819IMG_6821

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas & vijgen (4 personen)

– 4 vellen bladerdeeg;

– 200 gr zachte geitenkaas;

– 4 verse vijgen;

– 2 el honing;

– 2 el balsamico;

– 1 el gedroogde tijm; en

– peper & zout.

Verwarm de oven voor op 220 gr en ontdooi de vellen bladerdeeg. Was en snijd de vijgen in dunne plakjes. Brokkel de geitenkaas. Leggen de vellen bladerdeeg op een rooster of bakplaat bekleed met bakpapier. Vouw de randjes van de vellen bladerdeeg om. Beleg de bladerdeeg met de vijgen, dan de geitenkaas en verdeel daarna de honing en balsamicostroop over de bladerdeegtaartjes. Strooi de tijm eroverheen en breng op smaak met peper & zout. Schuif de bladerdeegtaartjes voor ongeveer 15 min in de oven. Elke oven is anders dus blijf de bladerdeegtaartjes in de gaten houden. Lekker met een grote sla als lunch- of avondhapje. Enjoy!

IMG_6820IMG_6878
IMG_6822IMG_6233