Het feit dat Thole 30 werd moest uiteraard dik gevierd worden! Ik heb overal lijstjes in huis liggen met restaurants waar ik graag nog zou willen eten. Restaurant Woo Bros. was daar eentje van! En nu we toch wat te vieren hebben was de keuze snel gemaakt. Woo Bros. staat bekend om haar Aziatische keuken en shared dining. Toen ik tegen vrienden vertelde dat ik hier nog nooit gegeten had begonnen de meesten hard te lachen. Mmm, ik heb dus duidelijk iets gemist. Ben jij hier ook nog nooit geweest? Dan raad ik je aan om asap te reserveren. Wat een super tent!

We werden vriendelijk door Jeabby ontvangen en naar onze tafel begeleid, waar we meteen een glaasje champagne voorgeschoteld kregen. We hadden immers wat te vieren! Jeabby legde het concept van Woo Bros. uit en wij besloten ons door de chef te laten verrassen. We begonnen met een soft-shell crab roll en een tonijntartaar gereserveerd op een rijstkoekje. Oh my, ik ben uberhaupt al fan van soft-shell crab, maar als het dan ook nog verpakt is in een krokant jasje en als sushi dan ben ik wel om. De tonijntartaar was daarnaast botermals! Een bijzonder goed begin van de feestavond.

IMG_7824[1]
IMG_7375[1]IMG_7826[1]

Het glaasje champagne was inmiddels op, dus stapten we over op een fles chardonnay en op naar de volgende ronde. Bij de tweede gang kregen we crispy fried shrimps, classic Peking duck en gestoomde dimsum met garnaal. Old time favorite waren toch wel de Peking eend flensjes.

IMG_7825[1]IMG_7827[1]IMG_7829[1]IMG_7828[1]

Als tussengerecht kregen we een grilled oyster with black bean sauce. De oester was een beetje warm door de black bean saus, die erg lekker op smaak was gebracht.

IMG_7830[1]

En alsof al deze lekkernijen nog niet genoeg waren gingen we door naar de laatste ronde. Houd je vast: Thai green curry prawns, crispy duck sweet and sour, Chinese broccoli met oestersaus, Kantonees geroosterde eend en last but not least kip met groene asperges. En alles, maar dan ook echt alles is tot de laatste hap opgegaan. We moesten ons zelfs inhouden om de borden niet schoon te likken. Ik heb gewoon geen commentaar, ik nog wel uren door kunnen gaan met eten. Favoriet van de laatste ronde waren zonder twijfel de Chinese broccoli, Thai curry prawns en toch de Kantonees geroosterde eend. Lastig om te kiezen!

IMG_7832[1]
IMG_7831[1]
IMG_7403[1]

Woo Bros. is een restaurant met fijne bediening en fantastisch eten. Ik heb dan ook niks te klagen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat Woo Bros. niet bij ons om de hoek zit. Bedankt Woo Bros. voor de super avond met de verjaardagsshotjes als afsluiter! Tot snel.

Wo0 Bros. – Jodenbreestraat 144 – website