Eind september kreeg ik de FoodWeLove box thuisgestuurd. Natuurlijk had ik allang van het concept gehoord en het meerdere malen voorbij zien komen op alle social media kanalen. Alleen had ik nog nooit zelf een box mogen ontvangen. Het blijft leuk als, in mijn geval, Abdel van PostNL (hij zegt het altijd alsof dat zijn hele naam is) glimlachend beneden staat met een grote doos in zijn handen. Ik rende de 55 trappen weer naar boven om de box zo snel mogelijk uit te pakken. De box is deze maand gevuld met alleen maar producten van Hollandse bodem. Pure Hollandsche glorie dus!


IMG_5076.JPG

Zelf ben ik dol op Nederlandse producten. En via deze FoodWeLove box leer je weer zoveel nieuwe producten kennen. Denk hierbij aan geitenkaas van De Molkerei, een kaasmakerij vlakbij de Waddenzee. Of wat dacht je van pindakaas van Zeemansboter of soep van Kromkrommer. Mijn favoriet waren de koekjes van Koeckebackers. Yum!

IMG_5324.JPG

Wil jij ook weten hoe fijn het is om een FoodWeLove box te ontvangen? Laat mij dan voor zondag 12 oktober 16:00 uur weten op welk (oer)Hollands product jij het meest trots ben. Onder alle inzendingen verloot ik een FoodWeLove box.

De winnaar is: Wiëna Van Den Berg. Gefeliciteerd en zou je jouw gegevens willen mailen naar info@thelionkitchen.com!

Ben heel benieuwd met welke producten jullie komen. Hoe meer creaties van Hollandse bodem ik leer kennen hoe beter! Succes…