In mijn belevenis is proteïnepoeder of een proteïneshake iets wat opgepompte mannen dronken na een zweterig uurtje in de sportschool. Nooit durfde ik dergelijk drankje te bestellen, maar ik bleef toch nieuwsgierig. Toen zag ik vriendinnetje Jet wild wild schudden met een beker gevuld met een combinatie van poeder en water. Uitermate geïnteresseerd bleef ik haar aanstaren, totdat Jet niet meer om mij heen kon en mij een slokje aanbood. Eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen, maar dit is by far niet wat ik in gedachten had. Benieuwd naar welk merk, waar te koop en waarom drink je dit probeerde ik meer te weten te komen over de wereld van de proteïnepoeders. Vanuit Robby Nelson, waar wij samen trainen, fietste ik gelijk door naar de Vitaminstore voor een pot Raw Fit van Garden of Life. Gemaakt van plantaardige extracten is Raw Fit een eiwitsupplement voor training, body-toning en met lijnzaad voor gewichtsbeheersing. Klinkt goed toch?

IMG_1125.JPG

Sindsdien drink ik na elke workout bij Robby, binnen een half uur na de training, een beker met Raw Fit. Ik merk dat ik minder spierpijn heb na de trainingen en me er bijzonder goed bij voel. Ik combineer het gewoon met water, maar je kan er ook een lekkerdere shake van maken met bijvoorbeeld amandel- of havermelk. Of wat dacht de combo met een frisse juice. Misschien moet ik binnenkort maar wat leuke proteïne recepten voor jullie bedenken.

Toevallig kwam ik Garden of Life tegen op het Better Event afgelopen mei en raakten we aan de praat over mijn ervaringen. Ze waren van mening dat er nog veel meer was dan alleen de Raw Fit en ik mocht tevens de Raw Protein met vanille & chocolade proeven. Daarnaast slik ik sinds kort de calcium+ botten en vitamin ACE als supplementen van Garden of Life. De supplementen zijn tevens gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zónder kunstmatige toevoegingen. Het is belangrijk om tijdens het sporten goed voor jezelf te zorgen en proteïne in combinatie met de juiste suppelementen helpen daarbij.

IMG_6633.JPG

Nu komt het leukste gedeelte, ik mag een pakket bestaande uit Raw Protein (smaken vanille & chocola) gecombineerd met de Calcium+ supplementen aan jullie weggeven. Voor alle fitgirls & boys onder ons is dit een waanzinnige winactie en ik ben ontzettend benieuwd naar jullie ervaringen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is mij laten weten wat jouw favo sport is waarbij je de Raw Protein goed kan gebruiken. Je hebt tot morgen 12:00 uur om hieronder een berichtje achter te laten. Gefeliciteerd Lidewij!