Boehoe het is alweer tijd voor de enerlaatste winactie van de feestweek ter ere van het tweejarig bestaan van The Lion Kitchen. En hier gaan jullie heel blij van worden! Ik mag namelijk niet 1, maar 5 (!!) feestpakketten vandaag weggeven. Ik merk dat jullie wild worden van pakketten, want afgelopen donderdag tijdens de FoodWeLove box overspoelde mijn e-mail met jullie reacties.

Het begon allemaal met het drankje Sealand Birk Water tijdens een lunch bij Rogh’s Deli op de Vijzelgracht. Ik vond het zo lekker dat ik gelijk op speurtocht ging om uit te zoeken waar ze dit super drankje nog meer verkopen. Van het een kwam het ander en zo zat ik een paar weken later aan tafel met Max van Big Products, de Nederlandse importeur van Sealand Birk. Allemaal dankzij lieve Karlijn van Friends of the Brands.

Birk

We kletsten ronduit over het drankje gemaakt uit een boom – de berk -, maar daarnaast ook over de andere producten die Big Products importeert. Samen bedachten het volgende pakket voor jullie:

IMG_6675.JPG

Sealand Birk Water (verslavend lekker & zonder rare gemodificeerde toevoegingen)
Portlebay Popcorn (handmade popcorn gemaakt in Engeland met de beste mais uit Frankrijk)
Rebel Kitchen Coconut Mylk (zo uit het kartonnetje of gemixt in een smoothie)
Pipers Crisp (de beste chips komen uit de UK en ik kan je verklappen dat de zakjes binnen no time op waren)

IMG_6676.JPG

Woohooo klinkt goed toch?!? Wil jij één van de pakketten winnen? Laat hieronder een berichtje achter met jouw naam en het product waar je het meest nieuwsgierig naar bent. Meedoen kan tot morgen 12:00 uur! Gefeliciteerd Celine, Herman, Emilie, Lucie & Martien!