Eind november was ik aanwezig bij The Gift Suite, georganiseerd door Friends of the Brands. Een half jaar geleden had ik de foto’s op Instagram al voorbij zien komen en was in de zevende hemel toen ik voor dit event werd uitgenodigd. The Gift Suite staat namelijk ook wel bekend als de Nederlandse Oprah Winfrey Show. Ik neem aan dat iedereen nu wel begrijpt waarom ik zo stond te trappelen van vreugde.

Geven is het nieuwe nemen en daarom nam iedereen cadeautjes mee voor de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. Een erg goed en leuk intiatief waar ik uiteraard maar al te graag aan mee werk. Inmiddels zijn de cadeautjes bezorgd bij het ziekenhuis. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, maar de kinderen waren ontzettend blij met alle pakjes.

IMG_8351.JPG

Benieuwd naar hoe mijn dag verliep? Ik zal het je vertellen. Donderdagochtend werd ik door een privéchauffeur in de nieuwste Peugeot 308 SW opgehaald met nog geen 100 km op de teller. Dat is pas echt vers van de pers! De chauffeur bracht bij naar Sofitel Legend The Grand.

IMG_7684.JPG
IMG_9381[1]10704024_1524640317792977_8974002416598999442_n

Daar stond een mega lange tafel voor ons klaar met allemaal heerlijke kersthapjes verzorgd door Marks and Spencer. Mocht je deze winkel nog niet kennen dan raad ik je aan meteen uit te zoeken of er eentje bij jou in de buurt zit. Ze verkopen namelijk de meest heerlijke producten. Ik ben mega fan!

IMG_8349.JPGIMG_7701.JPG

Na de lunch van Marks and Spencer gingen we naar drie verschillende suites waar zo’n 20 merken stonden uitgestald. Van fashion, beauty tot lifestyle. En vooral voor mij erg interressant het food gedeelte!

Samen met Pauline (Uit Pauline’s Keuken) en Elise (Chicks Love Food) waande ik me langs alle cadeaukamers. Zo werd ik onder andere opgemaakt door BE Creative make up, lag in een bed van Cocomat met Ferry Doedens, proefde thee van Golden Result en kreeg een super renbroek van Björn Borg.

IMG_9616[1] IMG_9721[1]

De goodiebag die we mee naar huis krijgen was nog fantastischer.

IMG_7725.JPG

Het was een ontzettend leuke dag om mee te maken en om zo verwend te worden. Alle producten gebruik ik bijna dagelijks en die zul je dan ook nog vaak voorbij zien komen op The Lion Kitchen. Dank je wel Friends Of The Brands voor deze waanzinnige dag.

IMG_8360.JPGIMG_8359.JPGIMG_8352.JPGIMG_8353.JPG