De afgelopen keer dat ik een FoodWeLove box voor vaderdag mocht weggeven liep het storm op The Lion Kitchen. Na een gesprek met de dames van FoodWeLove kwamen we tot de conclusie dat het leuk zou zijn als ik zelf een box zou samenstellen met mijn favo producten. FoodWeLove opende eind juni een pop-up winkel met alle producten die overgebleven waren uit de afgelopen boxen. Een feestwinkel in mijn ogen en ik moest echt mijn best doen om een keuze te maken. Uiteindelijk zijn het de volgende producten geworden:

– Emily’s fruit crisps Apple (verslavend lekker)
– Organic oat cakes van Clearspring (gezond snacken)
– Three ginger thee van Pukka (kan ik liters per dag van drinken)
– Bombay Kip van The Man with the Pan (klinkt heerlijk toch?)
– Sriracha (bij elk gerecht een feest)
– Thull’s chilijam (lekker op een boterham met kaas of kipfilet)
– Alain Millat Vineyard peach sap (voor de perfecte bellini)

IMG_6584.JPGIMG_6585.JPG

Owh kon ik zelf maar mee doen met deze winactie… Geven is het nieuwe nemen, dus ik sta de door mij samengestelde box met liefde aan jullie af. Wil jij de box winnen? Like hier FoodWeLove op Facebook en laat hieronder een berichtje achter met jouw naam en het product waar je het meest nieuwsgierig naar bent. Meedoen kan weer tot morgen 12:00 uur! Gefeliciteerd Nanda!

Maandelijke een FoodWeLove box ontvangen kan natuurlijk ook. Schrijf je hier dan snel in! Deze maand is er bijvoorbeeld een overheerlijke box met Scandinavian Summer Food.