Owh boy, aanstaande zondag is het alweer vaderdag. Aangezien ik moederdag dit jaar een beetje vergeten was, sorry mam, probeer ik het op vaderdag wel goed te doen. Daarnaast is de beste man op 23 juni jarig en gewoon mijn grote vriend, waardoor hij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. De allergrootste hamvraag blijft elk jaar: “Wat geef ik papa cadeau?” De standaard cadeaus kunnen simpelweg niet meer en het is hoog tijd voor wat anders. Toen ik hoorde van de Spicy Streetfood Box die Julius Jaspers heeft samengesteld voor FoodWeLove hoefde ik niet verder te zoeken. Zijn jullie zo ook benieuwd?

FoodWeLove bezorgt iedere maand de allerlekkerste delicatessen bij jou thuis. De box is altijd goed gevuld met 6 tot 8 bijzondere delicatessen van leveranciers met een goed verhaal en heeft iedere maand een ander thema. Ter ere van zijn nieuwe restaurant Happyhappyjoyjoy stelt superstarchef Julius Jaspers deze maand de FoodWeLove box samen. Voor Julius’ Spicy Streetfood box selecteert hij zijn favoriete Aziatische producten én geeft hij zijn recepten prijs om de streetfood smaken uit je eigen keuken te laten knallen. Wat er precies in de box zit blijft geheim tot het moment van verzending op dinsdag 23 juni. YES, jullie kunnen de Julius’ Spicy Streetfood Box winnen!! Ondanks dat de box pas na vaderdag wordt bezorgd, krijgt je vader op vaderdag een kaartje dat de box eraan komt. Leuk toch?

Julius

What to do?
– Like de Facebookpagina van FoodWeLove & The Lion Kitchen; en
– Laat hieronder als reactie achter waarom jouw vader de  Julius’ Spicy Streetfood Box verdient.

Je hebt t/m donderdag 19 juni a.s tot 22:00 uur de tijd om met de winactie mee te doen en als fan van The Lion Kitchen kans te maken op de box! De winnares is Sharoni, gefeliciteerd…

Wil je niet misgrijpen? Bestel dan nu alvast de box met €5,- korting en betaal €22,50 i.p.v. €27,50. Een culinair cadeau voor jezelf of voor vaderdag bijvoorbeeld. Gebruik de kortingscode FWLjuliusTLK bij je bestelling, geldig tot 21 juli a.s of zolang de voorraad strekt.