Over 1,5 week is het alweer zover en gaat Taste of Christmas van 12 t/m 14 december van start in de Jaarbeurs Utrecht. Een kleine preview kregen we tijdje geleden van de winnaar van Masterchef, Bart van Berkel, tijdens een kerstdiner in de kookstudio van Dille & Kamille.

In Londen is Taste of Christmas al jaren een groot succes en uiteraard hoop ik dat het in Nederland ook grandioos gaat worden. Taste of Christams heeft een ietwat andere insteek dan de Taste of Amsterdam zoals je die gewend bent. Het wordt een culinaire kerstmarkt met een Taste Theater, Wine & Spirit Theater en een kookschool waarbij je zelf aan de slag kan gaan. En natuurlijk zullen de beste chefs van Nederland niet ontbreken. Denk hierbij aan Peter Lute, Julius Jaspers, Alain Caron en Ramon Beuk.

Daarnaast is er een culinaire kerstmarkt waar je producten en ingrediënten, maar ook de meest originele kerstcadeautjes kunt scoren. Kortom, een echte foodie heaven!

Wat mij betreft is de feestmaand begonnen, want ik mag 2 kaarten weggeven EN 2 gereserveerde plekken in de Academy for Masterchefs tijdens Taste of Christmas. In de Academy for Masterchefs is het tijd om zelf de AEG keuken in te duiken en onder leiding van jouw favoriete Masterchef 2014 kandidaten een heerlijk gerecht klaar te maken vanuit de Masterchef Mysterybox! Hoe gaaf is dat?

Vertel mij wie jij graag zou willen verrassen met een kaartje voor Taste of Christmas en een plek in de Academy for Masterchefs, zodat jullie samen in de kerstsferen kunnen komen! Je hebt tot donderdag 4 december 12:00 uur de tijd om jouw vriend of vriendin op te geven. De winnaar is: Janneau Torres Peralta. Tot op Taste of Christmas!

Heb je niet gewonnen, wees niet getreurd. Via onderstaande link en kortingscode kan je 2 kaartjes voor € 15,00 kopen:

Kaartverkoop link: https://registration.n200.com/survey/2z9ucudhjs4ex?check=1#
Kortingscode The Lion Kitchen: DNK2159

Visual-ToX-groot-e1413748651642-1024x1024

Taste of Christmas – Jaarbeurs Utrecht – website

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Taste of Christmas.