Bijna is het kerstmis en dat vind ik, dankzij de man, een van de leukste tijden van het jaar! Veel eten en wijn, open haard aan, de kerstboom met haar lichtjes en vooral veel gezelligheid met de familie. Kerstmis draait wat mij betreft echt om het samenzijn en met zijn allen aan tafel zitten. Naast de feestdagen proberen wij zoveel mogelijk met elkaar te eten. In ieder geval de jonge Tholeboys samen! Die vinden het zo gezellig en Max zingt tussen de happen uit volle borst (en mond) de kerstliedjes mee. 

In het weekend begint het feest al in de keuken waar Max maar al te graag een handje mee helpt. De tomaatjes wassen, alles in bakjes doen en daarna samen opruimen. Ik ben uiteraard maar al te blij dat Max dat ook leuk vindt! Een van zijn lieveling dingen om te doen is koekjes bakken, waarbij de helft van het deeg vroegtijdig in zijn mond verdwijnt.  Als je daarnaast aan hem zou vragen wat hij leuke klusjes in de keuken vindt antwoord hij zonder twijfel met: roerei maken. De eieren klutsen met je eigen klopper is natuurlijk ook feest!

Daarna met z’n allen aan tafel om alles op te peuzelen! Gelukkig is Bram ook weer een stukje ouder en hebben we de newborn set van Stokke verruild voor de babyset en eet hij toch net wat gezelliger mee aan tafel. Stapje voor stapje gaat hij meer met ons mee eten. Zo gezellig!

Blij verrast ben ik dan ook met de twee nieuwe collecties van Stokke. De ezpz by Stokke placemet is de placemat waar ik zo naar op zoek was bij Max. Degene die wij hadden paste niet op het tafelblad en bleef uiteraard niet plakken op onze houten tafel. Bram heeft in die zin meer geluk en kan straks lekker zelf gaan peuzelen. De placemat verschuift niet, het is een bordje en bekerhouder in een en nog beter kan gewoon in de afwasmachine en magnetron. Hoe fijn? De ezpz by Stokke placemat is trouwens gemaakt van hoogwaardig en voedsel-veilig siliconen. Hierdoor is het sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. 

Een servies mag natuurlijk niet in de collectie ontbreken en daarvoor ontwikkelde Stokke de Stokke Munch Collectie bestaande uit een (siliconen) slab, beker met of zonder tuit, bordje, vork & lepel en een afsluitbaar bakje. Alles is helemaal ergonomisch voor kinderen ontworpen, zodat zij makkelijk zelfstandig kunnen leren eten. Bram is hier natuurlijk nog iets te klein voor en alhoewel Max wat ouder is gebruikt hij bijna dagelijks de set. Kortom, de nieuwe collecties zijn een groot succes bij ons thuis! 

Zien jullie dit prachtige kussen waar Max met zijn billen op zit? Mooi he?

En nog leuker ik mag een Stokke Munch Complete set weggeven, met waterdicht slab, anti-lek drinkbeker, ergonomisch bestek, een bordje en een drinkbeker en kom met anti-lek deksels! Laat mij hieronder weten wat jij thuis het liefste jouw kinderen voorschotelt of gewoon wie jij vindt die deze set verdient! Op 1 januari 2019 maak ik de winnaar bekend!