Ianna (Beginspiration) en ik regelden twee weken geleden alweer de vierde editie van Blogger2Meet. Deze keer stond ons event compleet in het teken van Marley Spoon. Marley Spoon wordt eind januari officieel pas in Nederland gelanceerd, maar wij mochten een exclusieve preview organiseren en als één van de eerste een heerlijk diner koken uit één van de boxen met menu’s samengesteld door de chef-koks van Marley Spoon.

Op de website van Marley Spoon schrijven ze: Meer tijd voor leuke dingen – zoals koken!
Eten is veel meer dan alleen een dagelijkse routine. Eten betekent bij elkaar zitten, fijne momenten delen – het betekent genieten van het leven. Samen koken en lekker eten zorgen voor onvergetelijke momenten. Wij willen eenvoudig lekker koken met verse ingrediënten terugbrengen naar jouw keuken.

IMG_9296.JPG

Op 15 januari verzamelden we bij Wild! in de Pijp om samen met Anne (Yourlbb), Claartje (Foodness), Liselotte (Culy), Lavinia (Lavinia Cooks), Sarah (Sarah aan de Kook), Maura (Yellow Lemon Tree) en Jet (Amayzine) aan de slag te gaan met de boxen van Marley Spoon. Till, de eigenaar van Wild!, trapte de avond af met een kort verhaal over Wild!. Mocht je binnenkort een private dining willen organiseren of op zoek zijn naar een vette locatie dan ben je bij Wild! aan het juiste einde. Wat een super mooie plek! Daarna hield Godfried een praatje over Marley Spoon, waarna we de schorten aantrokken en achter de pannen kruipten.

IMG_9292.JPGIMG_9293.JPG
IMG_9294.JPGIMG_9301.JPG

Verdeeld in groepjes kookten we salsiccia-auberginerolletjes met rijke humus en kruidige tomatensaus, Perzische stoofpot van granaatappel en tempeh met bieslook- basamtierijst & schelvis in fris jasje van sumak met combi van zwarte quinoa, venkel en kweepeer. Iedereen was druk in de weer om alles precies volgens het recept te doen (blijft lastig bij foodies haha) en er heerste een gezellige sfeer in de keuken.

IMG_9297.JPGIMG_9303.JPGIMG_9300.JPGIMG_9302.JPG

We konden alle gerechten proeven en schoven aan de lange tafel om onder het genot van een glas wijn de Marley Spoon maaltijden op te peuzelen. Het was een drukte van jewelste, iedereen zat te genieten en het bleef nog lang onrustig in Wild!. Mijn absolute lievelings waren de salasiccia-auberginerolletjes!

IMG_9279.JPGIMG_9305.JPGIMG_9306.JPGIMG_9304.JPG

Ben jij ook benieuwd naar Marley Spoon? Iedere week koken de chef-koks van Marley Spoon 7 nieuwe recepten, die je online thuis besteld en op een woensdag of vrijdag worden thuisbezorgd. Marley Spoon maakt uitsluitend gebruik van eerlijke producten en alle recepten bestaan uit max 6 stappen.

Last but not least heb ik ook nog een winactie! Laat mij voor vrijdag 30 januari a.s. 16:00 uur weten wie jij graag 2x 2 maaltijden voor 2 personen (t.w.v. € 48,–) cadeau zou willen doen? En wie weet mag jij als bedankje mee proeven. Gefeliciteerd Elsbeth, dat je Floor maar heel blij mag maken met het pakket!

IMG_9307.JPG

Dank je wel Marley Spoon voor de leuke samenwerking, Wild! voor de prachtige locatie en de bloggers voor hun komst. Het was een geslaagde avond en nu op naar de 5e editie!