Vandaag een kort, maar krachtige bericht op mijn blog. Ik lig namelijk te kwakkelen op de bank en ben sinds vrijdag al een beetje ziek. Het schijnt te heersen, ach wanneer niet, en ik geef me er vanmiddag maar even aan over. Ondertussen werk ik wat mails weg en schoon ik mijn computer op. Tijdens het bladeren door mijn oude foto’s stuitte ik op deze wrap. Het kan bijna niet makkelijker en dat is precies waar Easy Mondays voor staat.

Als je een wrap oprolt kan er natuurlijk veel minder in een wrap en daarom eet je er vaak minimaal 2, ik in ieder geval wel. Juist door de wrap open te vouwen en daar de sla op te bouwen, heb je aan één wrap meer dan voldoende. Ik vulde de wrap met gerookte kipfilet, maar je zou ook tonijn of een zachte kaas zoals feta kunnen gebruiken.

En ja alweer wraps, vergeef het me, morgen komt er weer een lekker vega recept van Koken met Aanbiedingen aan. Nu ga ik me even terug trekken met de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars (jep, guilty as charged).

Open-faced Wrap (4 personen)
– 4 meergranen wraps
– 150 gr gerookte kipfilet
– zak gemengde sla
– handje jalapeños
– Sriracha saus (of andere pittige saus zoals tabasco of sambal)
– olijfolie
– peper & zout

Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes. Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gerookte kipfilet even op. Hak de jalapeños fijn. Leg de wraps op 4 borden en verdeel hierover de sla, de kipfilet en de jalapeños. Breng op smaak met een beetje olijfolie en peper & zout. Druppel de Sriracha saus eroverheen en je open-faced wrap is klaar. Spicy begin van de week!

IMG_4926.JPG