As we speak zit ik in de auto naar de stad der liefde: Parijs! Uiteraard om mega veel te eten en alles er weer vanaf te lopen, maar ook om te vieren dat ik alweer 10 jaar samen met Thole ben. Yes, je leest het goed 10 (!!!) jaar. Gisteren zat ik weer even terug te denken over hoe we elkaar voor het eerst hebben ontmoet en hoe het allemaal begon. Zo fijn om herinneringen op te halen en te bedenken wat je wel niet allemaal met elkaar hebt meegemaakt. Het is immers een langere periode dan mijn basisschool, middelbare school en studie. Niet bijelkaar op geteld uiteraard, dan zat ik waarschijnlijk niet aan de keukentafel deze blog te typen.

Ik krijg weleens de vraag gesteld: Hoe houd je het uit? Het antwoord is in mijn geval eigenlijk heel simpel, ik heb nog nooit over deze vraag na hoeven te denken. Misschien zegt dat wel genoeg?!? Voordat dit een super zoetsappig verhaal gaat worden zal ik maar snel beginnen met het recept van vandaag. Ik heb een cheatweekend en daarom verdienen jullie ook wel een cheat. Enjoy the pitapizza’s en ik ga romantisch doen in Parijs!

Pitapizza’s (4 personen)
– 4 pita’s
– 2 bollen mozzarella
– 4 tomaten
– peper & zout
– optioneel: courgette, truffelolie, geraspte (Parmezaanse) kaas en andere leftovers

Verwarm de oven voor op 200 gr. Snijd de pitabroodjes met een scherp mes voorzichtig door de helft. Snijd de mozzarella in dunne plakken net zoals de tomaten. Beleg de helften met de tomaten en de mozzarella. Eventueel pimp je de pita pizza’s met dungesneden courgette of wat extra geraspte (Parmezaanse) kaas. Druppeltje olijfolie eroverheen, breng op smaak met peper & zout en schuif de pizza’s de oven in. Na ongeveer 5 min zijn de pitapizza’s klaar en kan jouw cheat beginnen.