TEDS. All day brunch & spirited high tea, dit klinkt toch als muziek in je oren? Nou bij mij in ieder geval wel. Daarnaast bevindt Teds zich in één van mijn lievelingsstraten van Amsterdam, de Bosboom Toussaintstraat, heeft het elke dag vanaf 8 uur ’s ochtends zon en een all day brunch, come on need I say more?

IMG_3957.JPGIMG_4039.JPG

Amper een weekend geopend kon ik niet wachten om een kijkje te nemen. Gelukkig scheen de zon en konden Ianna en ik plaats nemen aan één van de tafeltjes voor de deur en, niet geheel onbelangrijk, midden in de zon.

IMG_4041.JPG

De kaart van Teds bestaat uit cereal killers, eggs, sandwiches and specials. Vrijwel alles klinkt heerlijk, maar wij gingen toch voor de Chunky Ceasar Salad met crunchy romaine lettuce, crispy bacon, anchovies, grilled chicken breast strips and parmesan en Naken Veggie Burger met chickpea & white beans burger, crunchy lettuce, tomato salsa, hummus & harissa yoghurt. YUM, beide gerechten waren echt super! Eigenaresse is net geopend en heeft de keuken uitstekend onder haar knie. We zijn allebei fan en komen snel terug om de rest van de kaart te proeven. Ik schat zo in dat ik dan ga voor de soft boiled eggs with salty bread soldiers en een Cucumber & Basil G&T! See you soon TEDS…

IMG_3750.JPGIMG_4042.JPG

TEDS – Bosboom Toussaintstraat 60 – website