Oef ik weet door de hitte niet wat ik met deze dag aan moet! Verder heb ik niks te klagen hoor. Ik bracht de ochtend door op mijn dakterras en ik ben nu even naar binnen gevlucht om deze blog te typen. Zowel binnen als buiten is het eigenlijk te warm. Op dagen zoals vandaag zou ik het helemaal niet erg vinden om buiten de stad en aan het strand te wonen. Bij het strand hoort natuurlijk wel een bikiniproofbody. En die creëer je door een goede balans te hebben tussen sporten en eten. Nu weten jullie dat ik vaak genoeg buiten de deur eet, maar ook bezig ben (enigzins) bikinproof te worden. Daarom zet ik voor jullie een paar van mijn favo adresjes op een rij voor een healthy hotspot. Op deze plekken kan je met een gerust hart gezond genieten…

1. Juice Brothers – Van Woustraat 151 (tip: de açai bowl green & een Nutty Buddy voor na het sporten)

healthyIMG_4991.JPG

2. SLA – meerdere locaties, maar favoriet is Ceintuurbaan 149

IMG_1358.JPGIMG_2213.JPG

3. Pluk Amsterdam – Reestraat 19 (tip: stel zelf je salade samen)

IMG_4914.JPG

4. @7  – Scheldestraat 92 (ahum… je ziet niet het meest gezonde broodje op de foto, maar ze hebben de meest lekkere sapjes en gezonde dingen op de menukaart staan)

IMG_5619.JPG

5. REIN -Rijnstraat 58A of Wibautstraat 80-84

IMG_6835.JPG

PS. De foto helemaal bovenaan is genomen bij Coffee & Coconuts, ook zo’n healthy hotspots. Ben je op zoek naar nog meer gezonde plekken in Amsterdam bekijk dan hier de top 14 Healthy Food Hotspots op Your Little Black Book.