Voordat ik met vakantie ga maak ik regelmatig lijstjes van wat ik graag in die vrije tijd wil doen. Dit kan variëren van het uitwerken van ideeën, kleine brainstormsessies met mezelf of gewoon beetje nadenken over bepaalde dingen. Normaal gesproken lukt mij dit vrij aardig, behalve de afgelopen 1,5 week. Werd ik in het begin van de vakantie nog stipt om 7 uur wakker, werd ik gisteren gewekt door Thole. En geloof me dat is een unicum! Ik heb daarom besloten het allemaal even los te laten. Volgende week ben ik er weer en pak ik alles op. Voor nu blijf ik in de ultieme relaxmodus en draait het alleen maar om genieten. Misschien had ik dit even nodig, om straks thuis alle todo lijstjes op te pakken en keihard te knallen. Who will know?

Neemt niet weg dat ik jullie graag mee neem van wat wij hier allemaal uitspoken en om de stilte op The Lion Kitchen te verklaren!

Marmaris:

IMG_6959.JPGIMG_6957.JPG

Mmmm, wat we iedere dag eten & drinken…

IMG_6816.JPGIMG_6866.JPGIMG_6831.JPGIMG_6912.JPGIMG_6928.JPGIMG_6758.JPGIMG_6793.JPGIMG_6843.JPG

 

Geen zonvakantie zonder Lipton icetea lemon of peach en andere smaken chips uitproberen!

IMG_6956.JPG

Liefs van ons!!

IMG_6958.JPGIMG_6913.JPG