Ik geef vandaag op. Ik heb echt mijn best gedaan, maar het lukt gewoonweg niet. De belangrijkste dagtaken heb ik weggewerkt, maar met mijn gedachten ben ik er niet bij. De todo lijst is overigens nog steeds van hier tot Tokio, alleen morgen is er weer een nieuwe dag. Ik heb mij inmiddels gesetteld op de bank waar ik deze blog typ. Heerlijk om zo af en toe een knoop door te hakken. Het komende uur bestaat uit zappen langs de tv-kanalen en mij opladen voor het opruimen van het huis en uitvogelen van mijn volgcamera. Er staan namelijk weer kookfilmpjes op de planning. En ja ik hoor jullie denken, heeft ze dit niet eens eerder gezegd? Dat klopt alleen soms lopen dingen anders dan verwacht. Dat is inmiddels verleden tijd en het maken van filmpjes staat vanaf nu op nummer 1. Wooohooo!!

Nu eerst een snel recept voor de Easy Mondays… Ik ben even offline!

Kan iemand een broodje eiersalade voor mij maken, met een beetje van mijn omi en een beetje van mij?! Ook erg lekker in een wrap met uitgebakken spek en veldsla. Mmmmm!

Eiersalade (4 personen)
– 4 eieren
– 2 el (magere) yoghurt
– ½ el mayonaise (light)
– plukje peterselie
– 1 tl kerrie
– Peper & zout.

Kook de eieren hard. Pel de eieren en snijd ze fijn. Hak de peterselie fijn. Meng de yoghurt met de mayonaise, peterselie en de kerrie. Breng op smaak met peper & zout en meng er als laatste de eieren doorheen.

Eiersalade001