Kerstmis zit er alweer op! Na drie dagen eetfestijn lig ik uitgeteld op de bank. Van kerstavond met vrienden, naar eerste kerstdag bij mijn ouders tot tweede kerstdag bij de schoonfamilie. Het draaide louter om eten en nog eens eten, heerlijk! Het meest hilarische moment vindt plaats om 00:01 wanneer Sky Radio prompt stopt met het draaien van kerstnummers en we weer een jaar mogen wachten. Tot volgend jaar! Genieten jullie nog even mee van de laatste week van het jaar?

Zondag lunchte ik bij Dim Sum Now in de Pijp, erg lekker!

img_0585

Al het verrukkelijke eten van de afgelopen dagen!

img_0663img_0628img_0672img_0681img_0685img_0690

De beste alcoholvrije wijn/prosecco ‘Pas Du Tout’ haal je bij Grapedistrict. Ik ga snel weer een fles halen voor oud & nieuw!

img_0652

Van Ocean Spray ontving ik nog een super leuk kerstpakket. De sokken heb ik niet meer uitgedaan!

img_0694