Jullie hebben het misschien al op Instagram voorbij zien komen. Achter de schermen ben ik samen met Stefanie Klaver en Ianna van Beginspiration druk bezig geweest met het uitwerken van een nieuw concept: Work It.

Wij gaan aan de slag met een serie aan workshops om ervoor te zorgen dat jij, of jouw bedrijf, meegaat in de levensstijl anno nu. Om Nederland zo nog gezonder te maken, maar vooral te inspireren, motiveren en activeren om aan de slag te gaan. Dat doen wij onder andere in een vijftal workshops bij Move//West. En het allerleukste: jij kunt erbij zijn.

img_1338

We starten het jaar met Feed It; hierbij leer je welke voeding jouw in staat stelt om optimaal te functioneren, niet alleen op de werkvloer maar ook in het dagelijks leven.Tijdens de workshops krijg je antwoord op vragen, zoals: Welke voeding heb je nodig om fit en energiek de dag door te komen (en welke juist niet)? Wanneer eet je wat en welke hoeveelheden heb je nodig? Zijn voedingssupplementen zinvol? En nog veel meer!

Ook krijg je feedback op een door jou bijgehouden voedingsdagboek (klopt!), inclusief praktische tips en gaan we uiteraard aan de slag met een aantal recepten zodat je de theorie ook in praktijk kunt brengen.

Datum: 21 februari 2016
Tijd: 10:00-12:00
Kosten: € 29,95 (incl. goodiebag)
Inschrijven: http://www.movewest.nl/events-workshops/

Er is slechts ruimte voor 20 deelnemers per workshop, dus meld je snel aan. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien.

http://www.movewest.nl/events-workshops/

img_1314