Goedemorgen, na wederom een druk weekend krijgen jullie de throwback vandaag in plaats van gisteren. De man was van huis om lekker te skiën met strakblauwe lucht en prachtige pistes en ik mocht mijzelf hier thuis vermaken. Dat is overigens bijzonder goed gelukt, aangezien hij bij terugkomst zei: “Mmm, er is niet veel veranderd hier.” Hoogstwaarschijnlijk doelend op dezelfde rotzooi als toen hij het pand verliet, maar poetsen zit nu eenmaal niet in mijn genen. Daarnaast heb ik de eerste verdieping, het leefgedeelte, tot gisteren niet gehaald maar ben dagelijks linea recta mijn bed in gedoken. Blikken jullie mee terug op de leuke week?

img_1325

De laatste dag van het weekend begin ik met een uurtje Robby Nelson, daarna ga ik met Char ontbijten bij één van de fijnste plekjes in Amsterdam: Gartine. In mijn studententijd ging ik hier, na ontvangst van de stufie, heel graag lunchen met vriendinnetje Jen. De twee eigenaren zijn ontzettend lief en het eten is er top. Ik heb mega geluk, want ik mag de zalm eten (lees: niet vacuümverpakt geweest) en ga voor de Eggs Benedict Royal. Daarna een rondje Bijenkorf en lekker naar huis!

img_1356

Maandag organiseer ik samen met La Soiree een event voor 52 man in de Marktkantine. We krijgen hoogstaand publiek, want het hele team van The Basement Boys Club komt eten. Oftewel de eigenaren van Americano, Bar Carter, Chapter 21 en Panache. We toveren de ene zaal van de Marktkantine om tot een grootst diner en in de grote zaal bouwen we met Hot Mama Hot Catering een tijdelijke keuken. Het is een geslaagde avond en ik duik voldaan mijn bedje in.

0d2cb969-a4ed-4be8-a9b3-6968a274cdf6

Op dinsdag race ik na werk naar huis om snel een hapje te eten voordat ik naar zwangerschapsyoga ga. Ik maak ravioli met een saus van spinazie en crème fraîche. Het recept komt straks online!

img_1440img_1410

Ik breek de week met een grandioos diner bij Izakaya om het Japanse nieuwe jaar te vieren tijdens een exclusieve masterclass genaamd “Shogatsu”. Ik word wederom in de watten gelegd met mocktails, goddelijke gerechten en een glas rode wijn om de avond af te sluiten. Denk aan Russische snowbrab, rock lobster en de Angus beef short ribs. Wow!

img_1421img_1426

Donderdag rijd ik naar Oegstgeest voor een dagje met moeders. We gaan even naar Den Haag in en halen Indisch bij Toko Toet. Een geslaagde middag!

img_1455

Om de week af te sluiten drink ik met werk een alcoholvrij biertje bij De Gruter en duik ik daarna in bed om televisie te kijken. Zaterdag ben ik vroeg wakker, maar blijf lekker in huis rommelen. In de middag heb ik een dameslunch bij Razmataz en om de dag af te sluiten speel ik een potje regenwormen met Char bij Fier. Eerst word ik dik ingemaakt, maar daarna krijg ik het enigszins onder de knie. Wederom ben ik kapot en duik ik er weer vroeg in. Het was me het weekje wel weer!