Yes, het is mij gelukt jullie op de juiste dag van de week terug te laten blikken op de afgelopen dagen. Precies een week geleden begon ik de zondag met een uurtje Robby en daarna fietsen Char en ik richting Greenwoods op de Keizersgracht. Ik kreeg namelijk een ontzettend leuke uitnodiging om te komen ontbijten. Het grappige is dat Greenwoods al een tijd lang op mijn ontdeklijstje staat. De meeste mensen zullen de naam misschien niet direct herkennen, maar als je er langs loopt hoor ik je “ohhh, die!” zeggen. Ze hebben twee locaties in Amsterdam, op de Singel en Keizersgracht. Een heerlijk uitgebreid ontbijt en binnenkort krijgen jullie een uitgebreide review!

img_1492-1

Snel even thuis douchen en door naar Coffee Concepts voor een korte meeting met mijn Work It partners. Zondagavond ga ik weer eens aan de slag met de daglamplicht en dat gaat echt steeds stukken beter.

img_1617img_1506

Maandag start ik met een goed ontbijt en op naar de verloskundige. Alles loopt nog steeds volgens plan. Deze week ben ik alweer 31 weken. Het gaat nu echt snel!

img_1518

Dinsdag vliegt voorbij en ik duik na de yoga vroeg in bed. Woensdag mag ik uit werk plat op de bank en is de keuken het domein van Thole. Hij maakt een lekker wokgerecht met o.a. kippendijen, sperziebonen en rijst.

img_1618

Op donderdag heb ik alleen maar gezellige afspraken gepland. Van een lunchdate met Vanessa en kleine Mason, naar de première van de nieuwste serie op Linda TV ‘Bitterzoet’ met Ellen tot eten bij Juul en spelen met Boet. Een druk dagje.

img_1571img_1616img_1615img_1575

Vrijdag na werk drink ik een drankje bij Morgan & Mees, maar duik wederom op tijd mijn bed in. Op zaterdag sta ik vroeg op om een chocoladetaart te bakken voor mijn schoonvader en kleine neefje die afgelopen week jarig waren. Dan door naar Oegstgeest voor een verlate kerst 6-gangenlunch en daarna naar Bussum voor een diner. Inmiddels lig ik uitgeteld op de bank zoals je kunt begrijpen.

img_1594img_1603