Je kunt er onmogelijk meer omheen. Op straat, op de televisie, in de winkels en op social media wemelt het van de hartjes en andere Valentijnsdag inspiratie. Ieder jaar laat ik het liefst deze Amerikaanse dag aan mij voorbij gaan tot vandaag. Dankzij Deliveroo kan ik namelijk dit jaar mijn liefde aan een restaurant verklaren. Naast manlief is eten een bezigheid waar ik mij maar al te graag mee bezig houd. Krijgt hij daarentegen 365 dagen per jaar liefde zet ik 14 februari in 2016 in het teken van My Beloved Restaurant. Je kan namelijk de komende 2 dagen nog stemmen op jouw beloved restaurant. Heeft jouw restaurant op 13 februari a.s. de meeste stemmen dan maak jij kans op een Valentijnsdiner voor twee. En het meest fijne is dat je niet tussen 100 andere stelletjes romantisch hoeft te doen, maar dankzij Deliveroo lekker thuis kan genieten van jullie Valentijnsdiner.

Klik als een dolle op de deze link, breng jouw stem uit en declare your love! Om jullie een handje te helpen heb ik mijn 5 beloved restaurants hier onder elkaar gezet (klik op de naam van het restaurant om direct jouw stem uit te brengen):

1. George Bistro Bistro

IMG_0324

2. Dim Sum Now

img_0585

3. Forno

IMG_9842

4. Salsa Shop

20140731-100855-36535982.jpg

5. Café van Lennep

Zondag1

Make Valentine’s day a success & declare your love to favorite restaurant!