Op zo’n druilerige dag als vandaag bestel je toch eigenlijk het allerliefste eten vanaf de bank. Om die reden heb ik voor jullie een aantal van mijn favo restaurants op een rijtje gezet die het eten bezorgen tot aan de deur. Wat is eigenlijk jouw favo bezorgservice? Ga je voor Foodora, UberEATS, Deliveroo of het oude vertrouwde Thuisbezorgd.nl? Het is dat ik moet sporten, maar het liefst was ik voor een van onderstaande optie’s gegaan! Zoals altijd in willekeurige volgorde:

1. Polpetta (lekkerste pizza van Amsterdam)

2. Asian King Sushi (menu 2)

3. Indian Dinner (tandoori chicken tikka met extra naan)

4. Munch Fit Food To Go (bulgur chicken salad)

5. Klaever Health (Klaevers Favourite bowl, ook voor een detox)

En nog een paar extra tips: Rotisserie Amsterdam (een half kippetje en de “royale with cheese” om te delen) of een heerlijke bowl bij Temakery!