Is het week 6 of week 7? Ik ben het gewoon even kwijt. Cijfers zijn nooit echt mijn ding geweest, op school bakte ik er al niks van en haalde amper een zesje met rekenen. Het is dus dubbel week 6 en daar laten we het bij.

Het was voor het eerst in 32 weken een wat pittigere week. In het begin van de week probeerde ik het nog te gooien op het weer en de winterdip, maar niks bleek minder waar. Ik moet het rustiger aangaan doen en ik ben er nog steeds niet klaar voor. Toch geef ik mij er verplicht aan over, aangezien de man ook bang is dat de wallen straks permanent gegrift in mijn gezicht staan. Vandaar dat ik de blog typ vanuit mijn bed en op die manier probeer meer rust te nemen. Ervan genieten doe ik nog niet, maar de onrust dingen te moeten doen neemt langzaam af.

Zondag was een perfecte weekenddag. In de ochtend Robby, daarna ontbijten bij The Hoxton en aansluitend een voetmassage. Na het rondje Bijenkorf, via Marqt naar huis om lekker te kokkerellen.

img_1760img_1767

Maandag begon de moeheid en werd ik langzaamaan meer snotterig. Ik maakte Remedy Tea van Honeysuckle en at teveel koekjes die ik van restaurant Bluespoon en het Andaz hotel had gekregen.

img_1776

De tweede dag van de week slaan we over aangezien ik zonder eten om 18:00 uur in bed lag en de volgende dag pas wakker werd. Op woensdag ging het weer iets beter, alleen was ik nog te lui om te koken dus scoorde ik een kippensoep gemaakt door mijn favo slager Bastiaan Res.

img_1798

Er is een newest kid in town genaamd SNCKBR, deze gezonde snackbar opende donderdag officieel haar deuren en ik mocht het ontbijt testen. Yum, je leest er later meer over.

img_1807

De week sluit ik af met een borrel op mijn werk. We hebben wat te vieren en naast de champagne komen de dames van Borrelplateau een luxe plank met borrelhappen op kantoor afleveren. Denk hierbij aan een worstje van Brandt & Levie, hummus van De Gouden Tent, stokbrood van BBrood en olijven van Olives & More. Voor € 60,– heb je een plateau voor 10 personen. Iedereen was fan van het borrelplateau en die gaan we er zeker inhouden. Dank je wel borrelplateau voor de super lekkere borrel!

img_1855