Max was gisteren alweer 2 weken oud! Ik ben weer mobiel, al twee keer met hem naar buiten geweest en zowaar mijn draai weer gevonden. Aan kokkerellen ben ik nog niet toegekomen op wat wraps, boerenkool of mega bord pasta na. Maakt ook helemaal niks uit, want het ventje staat even op nummer 1. Vanaf het moment van opstaan draait het om de kleine man, een planning is (voor mij als controlfreak) totaal van de baan. Stiekem vind ik het wel lekker. Ik geniet met volle teugen van de kraamperiode en we doen lekker veel met z’n drietjes. Ik ben daarnaast volop bezig met het verzamelen van tips voor aankomende mommies. Je leert nogal wat tijdens de geboorte van je eerste kind.

Tot op heden hebben jullie alleen de poezelige voetjes van Max kunnen aanschouwen, maar daar komt vandaag verandering in. Mijn beste vriendin Char heeft namelijk samen met Sabine “Hello Little Sprout” opgericht. Hello Little Sprout maakt baby memories in de vorm van films, foto’s en kaartjes ter geboorteaankondiging. Wij hadden de eer ze afgelopen woensdag bij ons te mogen ontvangen voor een film van Max. Binnen 1,5 uur schieten ze bij jou thuis de mooiste plaatjes en stukjes film. Ze manoeuvreren zich geluidloos door je huis en voordat je het door hebt staan ze weer buiten. Ze voelen aan wat bij jullie past en je voelt je compleet op je gemak. Ik ben namelijk wat meer camerageil dan meneer, maar zelfs hij werd een volleerd model. Dezelfde dag, sterker binnen 7 uur, plopt de film in je mail. Het resultaat: tranen met tuiten van blijdschap en de film staat hier sindsdien op repeat. Wow, ik ben zo trots op Hello Little Sprout en de film. Sorry, ik draai door maar als kersverse ouders is dit wat je wilt. Kijken jullie mee?

Hello little sprout MAX from Hello little sprout on Vimeo.

Hello little sprout maakt een unieke herinnering van deze bijzondere periode. Voor meer foto’s van ons en Max klik je snel op deze link. Ben heel benieuwd wat jullie van de film vinden? Ik hoor iemand weer zachtjes kirren op de achtergrond en ga snel even koekeloeren hoe het met de kleine man gaat. Tot snel! En dan beloof ik zal het weer meer draaien om recepten, reviews en eten.

PS. Voor meer informatie over Hello Little Sprout neem je contact op met Charlotte via charlotte@hellolittlesprout.com.