Sinds begin juni begeef ik mij steeds vaker in de bewoonde wereld. Zo ook afgelopen week! Ik heb zulke leuke dagen gehad dat ik met liefde een throwback met jullie deel. I know normaal gesproken komt deze op zondag of maandag, maar Max is soms gewoon te leuk en dan vergeet ik het weer even. Duiken jullie mee?

Op maandag ging ik voor het eerst naar het strand met mijn kleine grote vriend. De auto van Char werd volgeladen, mijn god wat een karavaan aan spullen moesten er mee. Eenmaal aangekomen bij Tijn Akersloot moest ik even wennen. In plaats van neer te ploffen in de volle zon, een koffie te bestellen en een tijdschrift erbij te pakken was ik nu druk bezig met een van de beachboys om ervoor te zorgen dat de parasol perfect stond. Toen eenmaal mijn latte was gearriveerd liep ik op en neer om Max in slaap te krijgen. Echter een uur later was alles gesetteld en kon ik een middag heerlijk genieten.

img_1866

Dinsdag kwam pap een ochtendje met mij en Max chillen en scheen het zonnetje zo heerlijk dat we besloten te brunchen bij Oslo. Aan het einde van de dag fietste ik naar Forno om lekker een pizza te eten met vriendinnen, te genieten van een glas wijn en vooral heel veel te lachen.

img_1648img_1662

Halverwege de week had ik mijn eerste persevent met het Maximonster ter ere van de lancering van de nieuwste kinderwagen van Nuna, de Nuna IVVI savi g. Uiteraard gedroeg Max zich voorbeeldig en maakte ik snel vrienden met alle andere (newly) moms die er waren. In groepjes maakten we een Nuna City Stroll door de stad. Ontzettend leuk en gezellig! Bedankt Prêt à Pregnant voor de uitnodiging. Photo credits: Melody Lieftink.

img_1769img_1686
img_1770img_1771

Ik was nog nooit in de Hortus Botanicus geweest tot vorige week donderdag. Wat een prachtige locatie is dat! In de Hortus Bonaticus vond namelijk een workshop met Karvan Cévitam Ice Tea plaats. Ik koos de Ice Tea Peach siroop en mengde die met bruisend water, rood fruit, een schijfje komkommer en wat tijm. Erg lekker!

img_1865img_1743

Op vrijdag lunchte ik uitgebreid met Ellen bij Bar Spek en kletsten we honderduit. Max lag lekker te slapen en wij konden eindelijk bijpraten. Aan het einde van de dag fietste ik naar het Amsterdamse Bos voor het Bacchus Wijnfestival. Een ontzettende aanrader en aankomend weekend zijn ze er weer. Een uitgebreid verslag volgt nog.

img_1796img_1780

In het weekend gingen we op zaterdag even langs bij mijn ouders in Oegstgeest voor een snelle lunch. Daarna gestrekt op de bank, want stiekem was ik een beetje brak. Als flvrt van het Andaz Hotel mocht ik op zondag samen met Char brunchen in het Bluespoon Restaurant. Na een stevige sessie bij Robby, een pedicure sloten we ons uitje af met een driegangen lunch (hierover binnenkort meer). Wat een top week was het!

img_1812img_1847

PS. Bij deze wil ik nog even de website van Maison Deux met jullie delen. Ik ben zo groot fan van de rocking horses die zij maken, maar daarnaast verkopen zij de meest prachtige producten! Ik ben super trots op Pia & Woes die dit fantastische merk hebben gelanceerd.

img_1855-1